|

Eylül akşamlarınızı müzikle doldurun

Eylül ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı İstinyePark Tunes of September'', 4 Eylül''de ''Glamour Girl'' şarkısıyla tüm dünyada büyük ilgi gören Avusturyalı şarkıcı Louie Austen konseri ile başlayacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 26/08/2013 Pazartesi
Güncelleme: 17:03 - 26/08/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Eylül akşamlarınızı müzikle doldurun
Eylül akşamlarınızı müzikle doldurun

Açıkhavada müzik keyfi yaşatacak konser dizisinde, dünyaca ünlü Grammy adayı kontrtenor Edson Cordeiro 11 Eylül''de, sıradışı caz performanslarıyla tanınan Sarah Ferri 18 Eylül''de, İngilizlerin dünyaya kazandırdığı yeni caz yıldızı Zara McFarlane ise 25 Eylül''de müzik severlerle İstinyePark''ta bir araya gelecek. Sonbaharı iyi müzikle karşılamak isteyenler, Eylül ayı boyunca her Çarşamba İstinyePark''ta buluşacak.

İstinyePark misafirlerine sunduğu birbirinden güzel etkinliklere bir yenisini ekliyor. İstanbul''un Eylül akşamlarını açıkhavada müzik keyfiyle daha da güzelleştirecek olan ''İstinyePark Tunes of September''ın ilk konseri, geçtiğimiz yaz ''Glamour Girl'' şarkısıyla tüm dünyada büyük ses getiren Avusturyalı şarkıcı Louie Austen olacak.

4 Eylül Çarşamba akşamı İstinyePark ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak olan Austen; şarkıcılığın yanı sıra piyanist, akordeoncu, oyuncu ve gitarist ama kendisini akordeoncu ve caz yorumcusu olarak tanımlıyor.

11 yıl önce