|

Pink Martini 'Üsküdar' da

Altın ve platin plak kazanan Pink Martini, 24 Eylül'de tüm dünyada yayınlanacak yepyeni albümü 'Get Happy"nin Avrupa turnesinin ilk iki konseri için Türkiye'ye geliyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 6/08/2013 вторник
Güncelleme: 15:29 - 6/08/2013 вторник
Yeni Şafak
Pink Martini 'Üsküdar' da
Pink Martini 'Üsküdar' da

Grup, 26 Eylül'de Congresium Ankara ve 27 Eylül'de İstanbul Kongre Merkezi'nde hayranları ile buluşacak. 'Quizas Quizas Quizas', 'Sway', 'Smile' gibi unutulmaz eserleri yepyeni albümlerinde yorumlayan grup, Türk sevenlerine de büyük bir sürpriz yaparak 'Üsküdar' şarkısını yeni albüme ekledi.

Türkiye'ye sürpriz

18 aylık uzun ve maceralı "Get Happy" kayıtlarının yolculuğuna Phyllis Diller'ın vefat etmeden önce yapmış olduğu son kayıt 'Smile' şarkısı ile başlayan grup, Avustralyalı başarılı kabare divası Meow Meow, alımlı Fransız Philippe Katerine, yakışıklı radyo superstarı Ari Shapiro, sıcakkanlı kardeşler The Von Trapps ve muhteşem performansıyla Rufus Wainwright'ın albümlerine konuk olması ile hayranlarına muhteşem bir müzik şöleni sunuyor.


Pink Martini

1994 yılında Klasik piyano eğitimi alan Harvard mezunu Thomas M. Lauderdale tarafından Portland'da kurulan Pink Martini kurulduğu günlerde politik tavrı olan, sivil toplum örgütlerinin yardım ve bilinçlendirme amaçlı organizasyonlarında sahneye çıkan bir orkestra olarak yola çıkmıştı. Thomas M. Lauderdale'in Harvard'dan sınıf arkadaşı China Forbes, orkestraya 1995'te katıldı. Pink Martini kurulduğu ilk günlerden beri farklı dillerde, farklı kültürlerin şarkılarını dünyaya sunmaya ve dünyaca ünlü Senfoni orkestralarıyla sahne almaya devam ediyor.


11 лет назад