|

Melih Gökçek’in yerine kim gelecek? Melih Gökçek’te son dakika gelişmesi

Melih Gökçek’in vekaleten yerine kimin geleceği belli oldu. İstifası istenen belediye başkanları arasında yer alan Melih Gökçek istifa etti. Peki Melih Gökçek’in yerine kim gelecek? İşte son dakika gelişmeleri.

Yeni Şafak
14:10 - 28/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:12 - 28/10/2017 Cumartesi
Diğer
Melih Gökçek'in istifasının ardından yerine kimin geleceği belli oldu.
Melih Gökçek'in istifasının ardından yerine kimin geleceği belli oldu.

23 yıllık belediye başkanlığının ardından istifa eden Melih Gökçek’in yerine kimin geleceği belli oldu. Yaptığı açıklamayla istifa eden Melih Gökçek’in yerine kimin geleceği netleşti. Peki Melih Gökçek’in yerine kim gelecek?

Ali İhsan Ölmez vekalet edecek

Kulislerde Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın aday olabileceği konuşuluyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçim yapılana kadar Meclis Birinci Başkanvekili Ali İhsan Ölmez vekalet edecek.


Ali İhsan Ölmez kimdir

1958 yılında Sivas’ta doğdu. Üniversite öğrenimini İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladı. Yedek subay olarak askerliğini İzmir’de yaptı. Aralıksız dokuz yıl eğitimci olarak çalıştı. 1994 yılından itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin farklı kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulundu.

2004 yılından bu yana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve 2009 yılı itibariyle Meclis Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Ölmez, Arapça ve İngilizce bilmektedir.


#Melih Gökçek
#Ali İhsan Ölmez
#Ankara
6 yıl önce