|

Olympiakos Osmanlıspor özet! Osmanlı Yunaistan'dan avantajla dönüyor

Olympiakos Osmanlıspor özet görüntülerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Osmanlıspor Yunanisatan deplasmanında maçtan 0-0'lık skor ile ayrıldı. Bu sonuç ile temsilcimiz Osmanlıspor tur için önemli avantaj yakalamış oldu. İşte Olympiakos Osmanlıspor özet ve maçtan son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:57 - 16/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:04 - 16/02/2017 Perşembe
IHA
Olympiakos Osmanlıspor özet
Olympiakos Osmanlıspor özet

Olympiakos Osmanlıspor özet izlemek için hemen tıkla. Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaştı. Mücadele 0-0'lık skor ile tamamlandı. Bu sonuç ile Osmanlıspor evindeki maçı için avantaj yakalamış oldu.




UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Osmanlıspor, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos ile 0-0 berabere kaldı.


Bu arada 74'üncü dakikada hava topu mücadelesi sonrasında yerde kalan Prochazka'nın ayağına basan Vianna, hakem Ruddy Buquet tarafından oyun dışında bırakıldı.



Karşılaşmanın rövanşı ise 23 Şubat'ta Ankara'da oynanacak.



OLYMPİAKOS TARAFTARLARI STADI DOLDURDU


Yunanistan ekibi Olympiakos'un maçlarını oynadığı 32 bin 115 kişilik Georgios Karaiskakis Stadyumu'nu büyük ölçüde doldurdu. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlar ile Olympiakos'a destek olurken Başkent ekibi için ayrılan yer boş kaldı



Maçtan dakikalar (İlk yarı)

3. dakikada ceza yayı üzerinde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fortounis, meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.


14. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde Martins'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.


41. dakikada sol kanattan kullanılan köşe atışında ceza sahası içinde Botia'nın şutunda kaleci Karcemarskas topu kornere çeldi.


42. dakikada Osmanlıspor defansının hatasıyla topu kapan Cardozo'nun ceza sahası içinde yerden vuruşunda kaleci Karcemarskas meşin yuvarlağın filelere gitmesine izin vermedi.


44. dakikada sağ kanattan Vrsajevic'in ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Ndiaye'nin vuruşunda defans topu kornere gönderdi.



STAT: Georgios Karaiskakis


HAKEMLER: Ruddy Buquet, Frederic Cano, Cyril Gringore


OLYMPİAKOS: Leali, Figueiras, Botia, Viana, Cissokho, Andre Martins(Dk 87 Ansarifard) , Retsos, Seba, Fortounis (Dk.72 Manthatis) , Androutsos, Cardozo (Dk.76 Ramao)


OSMANLISPOR: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Carlos (Dk. 87 Maher), Musa Çağıran, Bifouma (Dk. 90 4 Mehmet Güven), Nidaye, Regattin, Delarge (Dk. 81 Resuscu)


SARI KARTLAR: Dk. 7 Figueiras, Dk. 11 Retsos, Dk. 45 1 Fortounis, Dk. 65 Boti (Olympiakos) - Dk. 14 Luiz Carlos, Dk 27 Nidaye, Dk. 61 Pinto, Dk 63 Numan (Osmanlıspor)


KIRMIZI KART: Dk. 74 Viana (Olympiakos)


#Osmanlıspor
#Olympiakos
#Özet
#maç özeti
#UEFA Avrupa Ligi
7 yıl önce