|

Osmanlıspor-Zimbru maçı canlı izle - Beyaz Tv canlı izle

Osmanlıspor Zimbru maçı canlı izlemek için hemen tıkla. Beyaz Tv canlı yayın izleme ekranını sizlerle paylaşıyoruz. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Osmanlıspor ile Zimbru karşılaşıyor. Mücadeleden en son gelişmeleri, takımların ilk 11'lerini, Beyaz Tv canlı maç izleme sayfasını ve daha fazlasını haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
20:38 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:53 - 21/07/2016 Perşembe
Diğer
Osmanlıspor Zimbru maçı canlı izle

me bilgilerini buradan görebilirsiniz. Beyaz Tv'den canlı yayınlanacak Osmanlıspor Zimbru maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler burada verdiğimiz linke tıklayarak açılan sayfadan mücadeleyi takip edebilirler. Karşılaşmadan en güncel gelişmeleri, önemli dakikaları, takımlardan son durumu ve Beyaz Tv canlı maç izleme ekranını haberimizden görebilirsiniz. İşte tüm detaylar.



me ekranı için tıkla



UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Osmanlıspor-Zimbru karşılaşmasının hakem ve takım kadroları şöyle:



Stat: Osmanlı



Hakemler: Mitja Zganec, Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic (Slovenya)



Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Mehmet Güven, Musa Çağıran, Umar, Ndiaye, Delarge, Webo



Zimbru: Rusu, Lima, Fortes, Zagaevschii, Erick, Luan, Buruno, Moreira, Damaşcan, Feliciano, Jardan



UEFA

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Osmanlıspor,

tarih

yazmak için bugün Ankara'da kritik bir maça çıkıyor. Başkent temsilcisi ilk kez katıldığı Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, 2-2'nin rövanşındaZimbru'yu ağırlayacak.



Osmanlı Stadı'nda, bu akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonundan Mitja Zganec yönetecek. Zganec'in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Rade Obrenovic ise maçta dördüncü hakem olarak görev alacak. Osmanlıspor - Zimbru maçı Beyaz TV'den canlı olarak yayınlanacak.



Osmanlıspor

ile

Zimbru

arasında Moldova'da oynanan ilk karşılaşma 2-2 sona ermişti. Başkent ekibi, rövanşta galip gelmesi, golsüz veya 1-1 berabere kalması durumunda turu geçecek.



Türk ekibi bir üst tura çıktığı takdirde, İsrail'in Maccabi Haifa ile Estonya'nın Nomme Kalju takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak.



#Osmanlıspor
#UEFA Avrupa Ligi
#Zimbru
#Beyaz Tv canlı izle
#Canlı maç izle
8 yıl önce