|

Alanyaspor Fenerbahçe canlı takip! Alanya FB canlı skor!

Süper Lig'de 24. haftada Fenerbahçe Alanyaspor'a konuk oluyor. Maçın canlı yayın bilgileri, canlı skor ve canlı anlatımı haberimizde.

Yeni Şafak
16:06 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 16:16 - 10/03/2017 Cuma
Diğer
Alanyaspor Fenerbahçe canlı yayın bilgileri haberimizde.
Alanyaspor Fenerbahçe canlı yayın bilgileri haberimizde.

Şampiyonluk yolunda büyük bir yara alan ve yarıştan kopan Fenerbahçe Alanyaspor ile karşılaşacak. Alanyaspor Fenerbahçe (Alanya-FB) canlı anlatımı anbean canlı takibi haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Süper Lig'de 24.haftanın ilk günkü maçları Alanyaspor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00'da oynanacak. Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'dan kara yoluyla Alanya ilçesine geldi. Maç için İstanbul'dan uçakla Antalya'ya gelen sarı-lacivertli futbolcular ile teknik kadro ve yöneticiler, daha sonra takım otobüsüyle ilçede konaklayacakları otele ulaştı. Burada kafileyi bekleyen otel yöneticileri ve çalışanları, teknik direktör Dick Advocaat'a çiçek verdi.






TOPALA ELLE ATTIN TEPKİSİ


Oyuncular otele girişi sırasında müşteriler ve personelin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Futbolcuların girişi sırasında otelde bekleyenler cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü kaydı yaptı. Mehmet Topal içeri girip taraftarlarla fotoğraf çektirdiği sırada görüntü çeken bir kişinin Topal elle attın yakışmadı diye seslendiği duyuldu. Görüntüyü çeken kişinin yanına gelen Topal, görüntü aldığı telefonunu aşağı indirdi. Kısa süreli tartışmanın ardından Volkan Demirel ve Ozan Tufan ile güvenlik görevlerinin araya girmesiyle tartışma sonlandı. Tepkiye sinirlendiği görülen Topalı takım arkadaşları koluna girerek uzaklaştırdı.



Alanyaspor Fenerbahçe canlı takip
:



#Alanyaspor Fenerbahçe canlı
#Alanyaspor
#Fenerbahçe
#FB
#Süper Lig
7 yıl önce