|

Ankara'da yarın okullar tatil mi? 30 Aralık Ankara'da okullar tatil olacak mı?

Öğrencilerin merak bekleyişi sürüyor. Ankara'da yarın okullar tatil mi, tatil olacak mı? 30 Aralık Cuma günü okulların tatil oması ile ilgili Ankara Valiliği açıklama yaptı mı? Yurt genelinde etkili olan ve hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı Ankara'da da etkisini arttırıyor. Ankara'da hava sıcaklığı 4 santigrat dereceyi gösterirken, nem oranı ise %74 rüzgarın hızı ise 4 km/s olarak ölçüldü. Peki Ankara'da yarın okullar tatil ilan edildi mi?

Yeni Şafak
17:04 - 29/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:22 - 29/12/2016 Perşembe
Diğer

Ankara'da okullar tatil mi, tatil olacak mı? Ankara Valiliğinden Ankara'da 30 Aralık Cuma günü okulların tatil ilan edilmesi ile ilgili açıklama var mı? soruları öğrencilerin ve velilerin merak konusu. Hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı bugün 20 ilde eğitime ara verilmesine neden oldu. Adana-Ankara Otoyolu Pozantı mevkisinde kar yağışı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'ya kar yağışını mutlulukla karşıladıklarını, kar ve yağmurun barajların dolması ve tarımın zarar görmemesi bakımından önemli olduğunu belirtti. Peki Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara'da yarın (30 Aralık) okullar tatil mi? İşte ayrıntılar...



Ankara'da okullar tatil mi?


Yarın Ankara'da okulların tatil olmasıyla ilgili Ankara Valiliğinden yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak tatil açıklamasını anında sizlere sunacağız.



Ankara'da 29 Aralık Perşembe günü okullar tatil edilmişti


Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışının devam ettiği belirtilerek, "Yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 29.12.2016 Perşembe günü, bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.







Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güneyli, Marmara, Ege ve Karadeniz'de kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetlice (40-70 km/sa) ve fırtına (60-90 km/sa zaman zaman 100 km/sa ve üzeri) şeklinde esecek.





#Ankara hava durumu
#Ankara'da okullar tatil mi?
#Okullar tatil mi?
#Ankara
#Ankara Valiliği
7 yıl önce