|

AÖF sınav giriş belgesi yazdır-AÖF bahar dönemi sınavları

AÖF sınav giriş belgesi yazdırmak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen AÖF bahar dönemi sınavları bu hafta sonu yapılacak. AÖF sınavlarına girecek olan öğrenciler giriş belgelerini yazıcıdan çıktı alarak yanlarında bulundurmaları gerekiyor. İşte AÖF öğrenci giriş sayfası ve tüm detaylar.

Yeni Şafak
20:24 - 2/06/2017 Cuma
Güncelleme: 21:16 - 2/06/2017 Cuma
Diğer
​AÖF sınav giriş belgesi yazdır-AÖF bahar dönemi sınavları
​AÖF sınav giriş belgesi yazdır-AÖF bahar dönemi sınavları

AÖF sınav giriş belgesi almak için hemen tıkla. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınavları 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak. Sınavlara girecek olan yaklaşık 1 milyon öğrenci sınav giriş belgelerini AÖF öğrenci sistemi üzerinden almaya devam ediyor. AÖF sınav giriş belgesini yazdırmak için sisteme öğrenci girişi yaparak sınav belgenizi yazdırabilirsiniz. AÖF girişi yapmak için sayfamızda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.


AÖF sınav tarihleri ne zaman?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi sınavlarının tarihleri, Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 03 - 04 Haziran 2017, 2016-2017 Üç Ders Sınavı 22 Temmuz 2017 olarak belirtildi.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler
Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz. Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini
www.anadolu.edu.tr/acikogretim
adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.
Anadolu Üniversitesinden ‘İkinci Üniversite’ tanıtımı-

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Van Bürosu, tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi önünde stant kuran Anadolu Üniversitesi AÖFVan Büro temsilcileri, öğrencilere broşür dağıtarak ikinci üniversite imkânını tanıttı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Van Büro Yöneticisi ve İl Temsilcisi Öğretim Görevlisi Dr. Ali Ertürk, Van’da yaklaşık 25 bin öğrencileri olduğunu belirterek, “Yüksek öğretimde önemli bir hizmeti başarıyla yürüten Eskişehir Anadolu Üniversitemizin yüksek öğretimde sağlamış olduğu imkânlarının vatandaşlarımız tarafından daha fazla bilinmesi için tanıtım faaliyetlerimizi aralıksız yürütmekteyiz. Anadolu Üniversitesi olarak imkan, zaman gibi nedenlerle örgün yüksek öğrenim imkanı bulamayanlara sağladığı üniversite eğitiminin yanı sıra üniversite mezunları ve halen üniversite öğrencisi olanlara da 2. üniversite eğitimini doğrudan sınavsız olarak kayıt imkanı sağlamaktayız” dedi.Tanıtım çalışmalarının devam ettiğini belirten Ertürk, “Bu nedenle Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Van Büro olarak yapmış olduğumuz tanıtım faaliyetlerini Van Yüzüncü Yıl Üniversitemizde öğretim elemanları ve öğrencilerine yönelik devam ettiriyoruz. Bu çerçevede İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Veteriner ve Edebiyat fakültelerinde ikici üniversite imkânları konusunda daha ayrıntılı bilgi sunmak için stantlarımızı kurduk ve öğrencilerimize bilgilendirici broşürler dağıttık” şeklinde konuştu.Öğrencilerin okudukları bölüm dışında 50 farklı bölüme kayıt yaptırabileceklerini aktaran Ertürk, “Saygıdeğer öğretim elemanları ve sevgili üniversite öğrencilerine sınavsız olarak üniversite mezunları veya halen üniversite öğrencisi olan lisans mezunları veya lisans öğrenimi gören öğrencilerin sınavsız olarak lisans öğrencileri için 16 lisans ve 34 önlisans bölümü olmak üzere 50 farklı bölüme, önlisans bölümü mezunu veya halen öğrenci olanların ise 34 önlisans bölümüne sınavsız doğrudan kayıt yapma imkanının Anadolu Üniversitemiz tarafından sağlandığı konusunda bilgi, afiş ve pankartlarla bilgi sunumu yaptık” ifadelerini kullandı.Ertürk, kendilerine tanıtım imkânı sunan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi yönetimine de teşekkür etti.

#AÖF
#AÖF sınav giriş belgesi
#Anadolu Üniversitesi
#Açıköğretim
#AÖF sınav belgesi yazdır
#AÖF bahar dönemi final sınavları
7 yıl önce