|

Beşiktaş’ta krizin adı Sosa - İşte Jose Sosa'da son durum

Beşiktaş'ta Sosa krizi büyüyor. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldız ismi Jose Sosa, son zamanlarda adı transfer haberleriyle bir hayli anılmakta. Bu nedenle Beşiktaş Spor Kulübü ile arasında soğuk rüzgarlar esen Jose Sosa, son olarak İtalyan devi Milan ile transfer görüşmelerinde olduğu öğrenildi. Sizler için hazırladığımız haberimizin detayları sayfamızda.

Yeni Şafak
19:05 - 9/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:29 - 9/07/2016 Cumartesi
IHA

Beşiktaş ile Jose Sosa arasındaki bağlar kopma noktasında. Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizip Beşiktaş'ın şampiyon olmasında yaptığı katkılarla büyük rol oynayan Jose Sosa yuvadan uçuyor. Son zamanlarda ismi transfer haberleri ile yankılanan Jose Sosa en son İtalyan ekibi Milan ile görüştüğü ortaya çıktı. Arjantinli yıldızın transferinin gerçekleşmesi halinde orta alanda büyük bir güç kaybı yaşayacak ihtimaline yönelik Beşiktaş, bir başka yıldız transferi girişiminde bulunacağı merak konusu oldu.


Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, tesislerde olmasına rağmen siyah-beyazlı takımın idmanlarına katılmadı.



Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Beşiktaş'ta 'Sosa krizi' sürüyor. Siyah-beyazlı futbolcu Beşiktaş'ın bugün gerçekleşen idmanında yer almadı. dün Bodrum'da olan ancak bugün tesislere gelen Arjantinli futbolcu takımla birlikte idmanlara katılmıyor.


Kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istediği bilgisi verilen Sosa için Milan'ın Beşiktaş'a resmi olarak 4 milyon Euro teklif yaptığı ifade edildi. Yıldız futbolcunun transferi netleşmeden antrenmanlara katılmayacağını söylemesi üzerine, siyah-beyazlı yönetimin nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu. Beşiktaş cephesi ise Arjantinli futbolcunun çıkmadığı her antrenman için ceza uygulayacağı bilgisi verildi.



#Beşiktaş
#Jose Sosa
#Transfer
8 yıl önce