|

Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölüm canlı izle-Diriliş izle

Diriliş Ertuğrul yeni sezonu bu akşam başlıyor. TRT'nin sevilen dizisi Diriliş'in 92. yeni bölümünü canlı izlemek için sayfamıza bakabilir, son bölümlerden bilgileri ve fragmanları görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:47 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 00:26 - 26/10/2017 Perşembe
Diğer
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm izle
Diriliş Ertuğrul yeni bölüm izle

Diriliş Ertuğrul yeni sezon 92. bölümü canlı izleme sayfasını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. TRT ekranlarında her Çarşamba yayınlanan Diriliş dizisinin yeni sezonu bu akşam başlıyor. Diriliş'in 92. yeni bölümünü canlı izlemek, önceki bölümlerden detaylı bilgileri ve fragmanları sayfamızdan görebilirsiniz.

Diriliş "Ertuğrul" 92.Bölüm Özet

Geçen sezon final bölümünde Sultan Alaaddin’in davetiyle birlikte sefere çıkan Ertuğrul ve Alpleri, Emir Saadettin ve Ekaterina’nın haber sızdırması sonrasında Ares’in pususuna düşmüş, Alplerin büyük kısmı şehit olurken Ertuğrul da Ares tarafından ağır bir şekilde yaralanmıştı. Bu baskın haberini alan Dündar, Hayme ve Halime’ler olay yerine gelirler. Karşılaştıkları manzara karşısında büyük yıkım yaşarlar. Zira alplerle beraber Ertuğrul’a ait cesedi de bulurlar. Dündar, Hayme ve Halime’lerin eşliğinde obaya gelen cesed Kayı obasında büyük bir yıkıma sebep olur.

Başsız kalmanın sıkıntıları, birliğin bozulacağı kaygısını beraberinde getirir. Diğer yandan Ares ve Emir Saadettin amaçlarına ulaşmanın rahatlığı içerisindedir. Emir Saadettin bundan sonra daha rahat kendi iktidarını sağlayacak… Ares ise Türkleri bölgeden def etme planını gerçekleştirecektir. Peki Ares ve Emir Saadettin amaçlarına ulaşacak mı? Ertuğrul’un ölüm haberi Kayı Obasını dağıtacak mı? Ares ve Köpek bu durumdan nasıl çıkar sağlayacak? Çavdar Obasının ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Bu hain pusuyu kuran Ares ve Kayı’lara büyük acılar yaşatan Emir Saadettin hak ettiği cezayı bulacak mı?

Diriliş "Ertuğrul" Sezon Finali (91.Bölüm)

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır? Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir. Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

Diriliş'e 8 yeni isim katıldı!
Burak Hakkı ve
Cemal Hünal
’ın ardından Aslıhan Güner, Orhan Kılıç,
gürbey ileri
, Ertuğrul Postoğlu, Sera Tokdemir, Arda Öziri, Levent Sülün ve Alper Atak, 'Diriliş Ertuğrul'
dizi
sinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Aslıhan Güner 'Karaca Hatun' karakterine, Orhan Kılıç 'Atsız' karakterine, Gürbey İleri 'Sancar' karakterine, Ertuğrul Postoğlu 'Bahadır Bey' karakterine, Sera Tokdemir 'Marya' karakterine, Arda Öziri 'Göktuğ' karakterine, Levent Sülün 'Simko', Alper Atak ise 'Antheus' karakterlerine hayat verecekler.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNDEN AYRILACAK MI?

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı.

#Diriliş Ertuğrul
#TRT 1
#Canlı izle
#Yeni bölüm
#fragman
#yeni sezon
#92. bölüm
#Diriliş izle
7 yıl önce