|

Galatasaray Kayserispor maç özeti! GS KS özet

Galatasaray Kayserispor maç özeti haberimizde. Süper Lig'de bugün saat 19.00'da Kayserispor Türk Telekom Arena'da Galatasaray Kayserispor'u konuk etti. Beşiktaş, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in puan kaybetmesi avantajını değerlendiremeyen Galatasaray evinde Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Çok tartışılacak pozisyonların olduğu maçın geniş özeti ve golleri haberimizde. İşte GS KS özet...

Yeni Şafak
20:57 - 12/02/2017 Pazar
Güncelleme: 21:10 - 12/02/2017 Pazar
Diğer
Galatasaray Kayserispor maç özeti
Galatasaray Kayserispor maç özeti

Galatasaray Kayserispor maç özeti haberimizde. Beşiktaş, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in puan kaybetmesi sonrası bu hafta Galatasaray'da evinde 3 puan kaybetti ve şampiyonluk yarışında büyük bir avantajı değerlendiremedi. Galatasaray Kayserispor (GS-KS) maç özetini, gollerini ve tartışmalı pozisyonlarını haberimizde izleyebilirsiniz.





Galatasaray'ın devre arasında transfer ettiği Garry Rodrigues, sarı-kırmızılı formayla ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Galatasaray'ın devre arasında PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodrigues, sarı-kırmızılı forma altında ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. İkinci yarıda oynanan Konyaspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor mücadelelerinde oyuna hep sonradan dahil olan Garry Rodrigues, Kayserispor mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıktı.



Stat: Türk Telekom Arena



Hakemler: Hüseyin Göçek, Ali Saygın Ögel, Mehmet Can Hanoğlu



Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Linnes, De Jong, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Rodrigues, Bruma, Podolski



Kayserispor: Ahamada, Hakan Aslantaş, Kana Bıyık (Dk. 18 Levent Gülen), Mabiala, Erkan Kaş, Rotman, Lawal, Güray Vural, Deniz Türüç, Varela, Umut Bulut



Goller: Dk. 29 Mabiala, Dk. 45 4 Levent Gülen (Kayserispor)



Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan maçın ilk yarısı, 2-0 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.



12. dakikada Podolski ile verkaç yaparak soldan ceza sahasına giren Rodrigues, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta, top üstten auta gitti.



29. dakikada Kayserispor öne geçti. Sağdan korner kullanan Deniz Türüç'ün ortasında, ön direkte iyi yükselen Mabiala, kafa vuruşuyla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 0-1.



44. dakikada Güray Vural'ın soldan ortasında, ceza sahasında Umut Bulut'un savunmaya rağmen yaptığı vuruşta, top kaleci Muslera'da kaldı.



45 4. dakikada Kayserispor bir gol daha buldu. Deniz Türüç'ün yine sağdan kullandığı korner atışında, altıpasın önünde bu kez Levent Gülen kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 0-2.



Kayserispor, maçın ilk yarısını 2-0 öne bitirdi.



70. dakikada sağ çaprazda topla buluşan Varela'nın ceza sahasına girmeden yaptığı vuruşta, top üstten auta gitti.



81. dakikada Semih Kaya'nın sağdan attığı pasta, topu ceza sahasının sağ çaprazında kontrol eden Podolski'nin vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.



82. dakikada Rotman'ın ceza yayı önünden attığı sert şutta, top yandan az farkla oyun alanını terk etti.



86. dakikada Güray Vural'ın soldan ortasında, arka direkte topu kontrol eden Welliton'un şutunda kaleye paralel giden meşin yuvarlak, tekrar Güray'a geldi. Bu futbolcunun kaleye çektiği şutta, üst diğere çarpan top dışarı gitti.



89. dakikada Galatasaray farkı 1'e indirdi. Bruma'nın sağdan ortasında, ceza sahasında iyi yükselen Eren Derdiyok'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2.



90 4. dakikada Linnes'in pasında, kale sahası önünde topu kontrol eden Eren Derdiyok'un uygun durumda yaptığı kötü vuruşta, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.



Kayserispor, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.



Tolga 3 ay sonra 11'de


Galatasaray'ın orta sahadaki önemli isimlerinden Tolga Ciğerci de uzun bir aradan sonra formasına kavuştu. Başarılı futbolcu, ligin ilk yarısında oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanmış ve formasından uzak kalmıştı. Sakatlığını atlatan Tolga, Kayserispor karşısında formasına kavuştu.



Kar süprizi


Galatasaray-Kayserispor karşılaşması oldukça soğuk bir havada ve zaman zaman etkili olan kar yağışı altıda oynandı. Öte yandan, Türk Telekom Arena tribünlerinde boşluklar dikkati çekerken, müsabakayı izlemeye yaklaşık 20 bin sarı-kırmızılı taraftar geldi. Yine yaklaşık 150 kişilik Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden müsabakayı takip etti



Depremzedeler Galatasaray - Kayserispor maçını izledi


Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Yukarıköy köyünde yaşayan depremzedeler, konteyner kentteki alana kurulan televizyondan Galatasaray - Kayserispor maçını izledi. Köy halkı, kendileri için oluşturulan alanda hazırlanan akşam yemeğini yedi. Türk Kızılayı tarafından hazırlanan bu akşamki menüde pilav, döner ve tatlı yer aldı. Yemeklerinin ardından kendilerine ikram edilen çaylarını içen vatandaşlar, daha sonra konteyner kent yakınlarındaki alana kurulan televizyondan Galatasaray ve Kayserispor arasındaki maçı izledi. Maçta gelişen ataklarla heyecan yaşayan depremzedeler gol pozisyonlarıyla heyecanlarını katladı. Vatandaşlar, televizyon ve maç imkanını kendilerine sunan yetkilileri teşekkür etti. Köy halkı, akşam namazını da AFAD ekiplerince kurulan çadırda kıldı.





#Galatasaray Kayserispor
#Galatasaray
#Kayserispor
#Süper Lig
#GS KS özet
#Galatasaray Kayserispor maç özeti
7 yıl önce