|

Galatasaray'da flaş transfer-Galatasaray Belhanda ile anlaştı

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı ekip sezonun bitiminin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray'da Belhanda ile anlaşıldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
19:05 - 4/06/2017 Pazar
Güncelleme: 19:11 - 4/06/2017 Pazar
Diğer
​Galatasaray'da flaş transfer-Galatasaray Belhanda ile anlaştı
​Galatasaray'da flaş transfer-Galatasaray Belhanda ile anlaştı

Galatasaray'dan flaş transfer haberi geldi. Süper Lig'in tamamlanmasının ardından Galatasaray transfere yoğunlaştı. Sarı-kırmızılı ekip Dinamo Kiev'den Younes Belhanda ile anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi.

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışan Galatasaray'ın hedefindeki yeni isim Younes Belhanda.

Bein Sports'un haberine göre; Geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Nice kulübünde geçiren ve bonservisi Ukrayna'nın Dinamo Kıev kulübünde bulunan Younes Belhanda için Sportif direktör Cenk Ergün Fas'a gitti. Sabah saatlerinde Casablanca, ardından Marakesh'e geçen Cenk Ergün, burada Fas milli takımında bulunan Belhanda ile masaya oturdu.

Futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtilirken, sarı - kırmızılı yönetimin Dinamo Kiev ile de görüşmelere başlaması bekleniyor.

Galatasaray yönetimi, Belhanda'nın yanı sıra Bafetimbi Gomis konusundaki görüşmelerini sürdürüyor. Gomis'in menajeri Ettienne Mendy, hafta içinde İstanbul'a gelerek transferle ilgili pazarlıklarda bulunacak.

Bu sezon Galatasaray’ı ligde Bruma, kupada Podolski sırtladı-

Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Bruma, bu sezon Süper Lig’de 11 gol atarken, Lukas Podolski ise ligde 7 ve kupada da 10 gol kaydetti.Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’i 64 puanla 4. sırada tamamladı. Kötü giden sezonda sarı-kırmızılıları yıldız futbolcusu Bruma taşıdı. Portekizli futbolcu, Süper Lig’de bu sezon 30 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 11 gol kaydeden Bruma, böylece takımda en çok gol atan futbolcu oldu. Başarılı futbolcu ayrıca 6 asist de yaptı.Süper Lig’de sarı-kırmızılılarda ayrıca Eren Derdiyok ile Yasin Öztekin 10 gol kaydetti. Lukas Podolski ise ligde 7 gol atarken, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Genel gol sayısına baktığımızda Podolski 17 gol ile takımın en çok gol atan oyuncusu oldu.

Galatasaray’da 4 futbolcunun sözleşmesi sona erdi-

Galatasaray’da bu sezon Aurelien Chedjou, Sabri Sarıoğlu, Birhan Vatansever ve Berk Ünsal’ın sözleşmeleri sona erdi.Galatasaray’da kötü sezon sonrasında takımda sözleşmesi sona eren futbolcular da belli oldu. Sarı-kırmızılıların alt yapısından yetişen ve yıllardır formasını giyen Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi sona erdi. Sarıoğlu ile sözleşme uzatılıp, uzatılmayacağı daha açıklanmadı. 2013 yılında Fransa’nın Lille ekibinden sarı-kırmızılılara transfer olan Aurelien Chedjou da sözleşmesi sona eren futbolculardan biri. Chedjou ile sözleşme yenilenmeyecek. Kamerunlu futbolcu sarı-kırmızılılara da veda etti. Sarı-kırmızılı takımın alt yapısından yetişen ve bu seneyi başka takımlarda kiralık olarak geçiren Birhan Vatansever ve Berk Ünsal’ın da sözleşmesinin süresi bitti

Galatasaray'da 15 günlük izin başladı-
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, 2017-2018'in hazırlıklarına erken başlayacak. Süper Lig'i dördüncü sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayacak sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Igor Tudor, dün oynanan Atiker Konyaspor maçının ardından futbolculara 15 günlük izin verdi. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına 19 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da yapacağı antrenmanla start verecek. Sarı-kırmızılı takım, İstanbul'da bir hafta çalıştıktan sonra kamp yapmak için yurt dışına gidecek.
#Galatasaray
#Younes Belhanda
#Transfer
#Galatasaray transfer
#Son dakika transfer
7 yıl önce