|

Son dakika... Paris'te bıçaklı saldırı (Son dakika haberleri)

Son Dakika Paris Haberleri: Fransa'nın başkenti Paris'te şiddet olayları dinmiyor. Paris'te Louvre müzesine girmeye çalışan şahıs askere bıçakla saldırdı. Askerler saldırgana ateş açtı, saldırganın ağır yaralandığı ulaşılan son dakika haberleri arasında yer alıyor. İşte olayın detayları....

Yeni Şafak
12:49 - 3/02/2017 Cuma
Güncelleme: 12:55 - 3/02/2017 Cuma
Diğer
Fransa'nın başkenti Paris'te Louvre müzesine girmeye çalışan şahıs askere bıçaklı saldırı düzenlediği son dakika haberleri arasında.
Fransa'nın başkenti Paris'te Louvre müzesine girmeye çalışan şahıs askere bıçaklı saldırı düzenlediği son dakika haberleri arasında.

Son dakika haberleri... Fransa'nın başkenti Paris'teki Louvre Müzesi önündeki alışveriş merkezinde bir askerin kendisine bıçakla saldıran kişi üzerine ateş açtığı bildirildi. Fransız medyası, Louvre Müzesi önündeki alışveriş merkezinde bir askerin kendisine bıçakla saldıran ve bölgeye elinde bavulla girmeye çalışan bir kişi üzerine ateş açtığını duyurduğu son dakika haberleri arasında yer alıyor.



Askerin vurduğu saldırganın ağır yaralandığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı yaptığı kısa açıklamada olaya güvenlik güçlerinin müdahale ve ilk yardım çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Müzenin ve yakınındaki metro istasyonunun olayın ardından boşaltıldığı bildirildi. En güncel ve son dakika Paris haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.



#Paris'teki Louvre Müzesi
#Paris
#Fransa
#Son dakika
#Son dakika haberleri
7 yıl önce