|

Son dakika - Marmaray seferleri durdu! Seferler neden durdu?

Son dakika – Marmaray seferleri durdu. Alınan son dakika bilgilerine göre Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan Marmaray’ın seferleri durdu. Peki Marmaray seferleri neden durdu?

Yeni Şafak
09:51 - 29/06/2016 الأربعاء
Güncelleme: 12:06 - 29/06/2016 الأربعاء
Diğer

Son dakika – Marmaray seferleri durdu. Sabah evden iş yerlerine gitmek için çıkan vatandaşlar seferlerin durduğunu öğrendi. Büyük bir kalabalığın yaşandığı bölgede vatandaşlar seferlerin neden durduğunu merak etti. Peki Marmaray seferleri neden durdu?



Marmaray'ın internet sitesinden yapılan duyuruda, teknik bir nedenden dolayı seferlerin 'gecikmeli olarak gerçekleştirildiği' belirtildi. Bu arada, Marmaray'ın Üsküdar istasyonuna gelen yolcular, görevliler tarafından başka ulaşım araçlarına yönlendiriliyor.



TCDD'den 'Marmaray' Açıklaması

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü, “Kazlıçeşme ile Ayrılık Çeşmesi arasındaki Marmaray trenleri normal seferlerine devam etmektedir” açıklamasında bulundu.


TCDD Genel Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde “Marmaray seferleri durduruldu” şeklinde yer alan haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Bu sabah 08.30 sıralarında Marmaray'da meydana gelen geçici sistem arızası nedeniyle sadece bir trenin Üsküdar-Ayrılık Çeşmesi arasındaki seferleri yapılamamış, bunun dışındaki tüm tren seferleri gerçekleştirilmiştir. Kazlıçeşme ile Ayrılık Çeşmesi arasındaki Marmaray trenleri normal seferlerine devam etmektedir” denildi.



Son dakika – Marmaray seferleri durdu. Alınan son dakika bilgilerine göre Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan Marmaray'ın seferleri durdu. Peki Marmaray seferleri neden durdu?


#Son dakika
#Marmaray
#Sefer
٪d سنوات قبل