|

Tunceli'de şehit olan askerler nereli isimleri neler?

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda olumsuz hava koşulları nedeniyle rahatsızlanan, kaldırıldıkları hastanede şehit olan uzman çavuşlar Asım Türkel (23) ile Ferruh Dikmen'in (26) acı haberleri, memleketleri Mersin'deki ailelerine ulaştı.

Yeni Şafak
12:39 - 27/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 12:44 - 27/10/2018 Cumartesi
DHA
Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri haberimizde.
Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri haberimizde.

Tunceli'de şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri haberimizde. Tunceli'nin Nizamiye İlçesi'nde operasyona çıktıktan sonra kötü hava koşulları nedeniyle şehit olan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Asım Türkel ile Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in acı haberi memleketleri Mersin'deki ailelerini yasa boğdu.

Son 2 gündür bölgede etkili olan yoğun kar yağışından dolayı hava sıcaklığının aniden düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Asım Türkel ile Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in şehit olduğunun öğrenen aileleri, evlerine ve sokak girişlerine Türk Bayrağı astı.

Şehidin annesi Durdane Dikmen ile baba Nihat Dikmen ve eşi Büşra Dikmen gelen taziyelerin kabul etti. Dikmen'in ise 1 çocuğu olduğu öğrenildi. Toroslar İlçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki bulunan şehit Asım Türkel babası Hasan Türkel ve anne Sebahat Türkel, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Şehitlerin Mersin'de yapılacak olan törenin ardından, bugün ikindi namazına müteakip toprağa verileceği bildirdi.

#tunceli
#şehit askerler
#Mersin
#şehitlerin isimleri
#şehitlerin memleketleri
5 yıl önce