|

Twitter çoktü - Twitter'da büyük hata- Giriş nasıl yapılır?

Twitter çöktü! Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya mecralarından biri olan Twitter Türkiye'de akşam saat 21.15 sıralarında çöktü. Kullanıcılar 'teknik bir hata var' yazısı ile karşılaştı. Peki Twitter'a giriş nasıl yapılır? Dns ayarları değiştirerek ya da çeşitli uygulamaları kullanarak giriş yapmak bu durumda pek etkili olmamakta. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
21:14 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:22 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer

Twitter çöktü. Akşam saat 21. 15 sıralarında Twitter'a giriş yapmada ve paylaşım yapmada sorunlar oluştu. Twitter'daki kullanıcılar 'teknik bir hata var' yazısı ile karşılaştı. Twitter'daki bu durumun kısa sürede düzeleceği tahmin edilirken kullanıcılar bu hatanın neden kaynaklandığını merak etti. Twitter'dan çökme ile ilgili resmi bir açıklama yapıldığında haberimizden tüm detayları öğrenebilirsiniz





Twitter'a giriş yapmak isteyenler DNS değiştirme ve uygulamalar indirerek giriş yapmayı denese de teknik bir hata olmasından dolayı bu işlemlerin başarısız olma olasılığı oldukça yüksek. Twitter'ın sorun ile ilgili açıklamalarını yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.



#Twitter
#Twitter hata
#Twitter çöktü
#Twitter giriş
8 yıl önce