|

PFDK'dan Feghouli ve Olcay Şahan'a 3'er maç ceza! Son dakika spor haberi

Son dakika spor haberi olarak PFDK' kararları açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonsporlu oyuncu Olcay Şahan ile Galatasaray'ın futbolcusu Sofiane Feghouli'ye üçer maç men cezası verdi.

Yeni Şafak
17:30 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:33 - 2/11/2017 Perşembe
Diğer
PFDK'dan Feghouli ve Olcay Şahan'a 3'er maç ceza! Son dakika spor haberi​
PFDK'dan Feghouli ve Olcay Şahan'a 3'er maç ceza! Son dakika spor haberi​
Son dakika spor haberleri- Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonsporlu oyuncu
Olcay Şahan
ile Galatasaray'ın futbolcusu
Sofiane Feghouli
'ye üçer maç men cezası verdi.

Ayrıntılar geliyor...

TFF Tahkim Kurulu, Caner Erkin'in cezasını onadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e verilen 6 maç men cezasını onayladı.

TFF'den yapılan açıklamada, tahkim kurulunun, Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir ile oynadığı maçta hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Caner Erkin'e verilen 6 maç men ve 43 bin 500 lira para cezasına yönelik itirazı görüştüğü bildirildi.

Kurulun, siyah-beyazlı futbolcuya verilen cezayı onadığı ve erteleme talebini de reddettiği belirtildi.

TFF Tahkim Kurulunun, Galatasaray idarecisi Hasan Tankaya'ya verilen 3 ay hak mahrumiyeti cezasını ise kaldırdığı duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Fenerbahçe, Trabzonspor kulüpleriyle son lig maçında kırmızı kart gören bordo-mavili oyuncu Olcay Şahan, Galatasaraylı futbolcular Sofiane Feghouli ve Papa Alioune Ndiaye'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra saha olayları nedeniyle bordo-mavili kulübün PFDK'ya sevki kararlaştırıldı.

Karşılaşmada kırmızı kart gören Trabzonsporlu oyuncu Olcay Şahan ile Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli'nin kural dışı hareketleri dolayısıyla kurula sevkleri kararlaştırıldı. Aynı maçta kırmızı kartla oyun dışı kalan Ndiaye ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Fenerbahçe, Kayserispor ile oynanan karşılaşmada çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçesiyle kurula sevk edilen takımlardan oldu.

Antalyaspor'un da taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle PFDK'ya sevk edilmesine karar verildi.

Gençlerbirliği oyuncusu Zeki Yavru ile Antalyasporlu futbolcu Sandro Raniere Guimaraes Cordeiro ise kural dışı hareketleri dolayısıyla kurula gönderildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Grandmedical Manisaspor ve MKE Ankaragücü, disipline sevk edildi.

Elazığsporlu oyuncu Kadir Bekmezci'nin de Disiplin Kuruluna sevk edilmesine karar verildi.

#Sofiane Feghouli
#Olcay Şahan
#TFF
#PFKD
#Ceza
#3 maç ceza
#son dakika spor haberleri
7 yıl önce