|

Muhtaç ailelerin yüzü gülüyor

Uluslararası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayında muhtaç ailelere yardım kolileri ulaştırarak, yüzlerini güldürüyor.

Yasemin Asan
02:00 - 17/05/2020 Pazar
Güncelleme: 18:19 - 16/05/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Din, dil, ırk ayrım yapmadan kendini yardıma adayan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan’ın kurduğu ve başkanı olduğu Uluslararası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan boyunca binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım elini uzatıyor.

850 AİLEYE
YARDIM

Kaplan, savaş ve terör mağduru çocuklar, kadınlar ve yaşlılar başta olmak üzere, dünyada açlık ve yoksullukla mücadele eden insanların ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, “Ramazan bereketinin herkese ulaşması için çalışıyoruz. Hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahipleri ve mülteci kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Şanlıurfa ve ilçelerinde gıda kolisi dağıtarak ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyoruz” dedi.

YILIN HER DÖNEMİ ÇALIŞIYORUZ

Şanlıurfa’da tespit edilen muhtaç ailelere gıda malzemesi ulaştırdıklarını belirten Kaplan, “Yapılan yardımlar kapsamında merkez ilçelerine 550 koli, Suruç’a 235 koli, Halfeti’ye 65 koli yardım paketi dağıtıldı” dedi. Kaplan, yardım çalışmalarını yılın her döneminde sürdürdüklerini vurguladı.

#Ramazan
#Yardım
#Oruç
4 yıl önce