|

Uşak'ta "Gönülden Gönüle"

Uşak Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında Ramazan ayı içerisinde şehit ailesi, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetimler ve kimsesizlerden oluşan ilk etapta 220 aileyi ziyaret edecek.

Yeni Şafak
11:03 - 3/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 08:09 - 3/07/2014 Perşembe
IHA
Uşak'ta "Gönülden Gönüle"
Uşak'ta "Gönülden Gönüle"

Ziyaret programları kapsamında ilk olarak Ünalan mahallesinde on aileyi ziyaret eden Vali Seddar Yavuz “Bizler komşusu açken tok yatmayan, iyi günde kötü günde akrabasını, yakınını, fakir ve fukarayı ihmal etmeyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Devletimizi ve hükümetimizi temsil ettiğimiz ilimizde sosyal dayanışmayı en iyi şekilde tesis etmek istiyorum” dedi.



Özünde insan ve sevgi bulunan bir sorumluluk anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Vali Seddar Yavuz “Ramazan ayında yaşanan manevi iklimin etkisiyle, dayanışma ve yardımlaşma hislerimiz yoğunlaşıyor. Bu ayın güzelliklerinden herkesin faydalanmasını arzu ediyoruz. Vatandaşımızın devletimizin sosyal adalet anlayışına ve insanlık onuruna yakışacak şekilde yaşamasını arzu ediyoruz. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağımızdan, ne kadar imkânımız var ise kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.



Devletin gülen yüzüyle şefkat elinin tüm ihtiyaç sahiplerine uzanacağını ifade eden Vali Seddar Yavuz “Son yıllarda sosyal yardımlaşma konusunda daha organize faaliyet gösteren, titiz inceleme ve araştırmalarıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığımız bir yapıya sahibiz. Gönülden Gönül’e ismini verdiğimiz ve bizzat yürüttüğüm proje ile kimse kimsesiz kalmasın, yardım isteyenin eli boş dönmesin, kimse mahcup olmadan, mağdur olmadan hak ettiği desteği alsın istiyorum” dedi.



Ziyaretler sırasında Vali Sedar Yavuz’a eşi Selda Yavuz, İl Müftüsü Fuat Altındaş ve Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri eşlik etti.




    

#ramazan
#uşak
#Vali Sedar Yavuz
#Gönülden Gönüle
10 yıl önce