|

Davutoğlu'ndan liste mesajı

AK Parti Üst Komisyonu, seçim çalışmalarını bitirdi. AK Parti'nin milletvekili adayları belli oldu. Liste, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop tarafından YSK'ya teslim edildi. Davutoğlu, "Uzun bir mesai sonunda milletvekili aday listemizi hazırladık. Ülkemize hayırlı olsun. Allah yolumuzu açık etsin" dedi.

Yeni Şafak
16:33 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 17:16 - 7/04/2015 Salı
AA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yayımladığı mesajında, partisinin milletvekili aday listesiyle ilgili çalışmaların tamamlandığını duyurdu.



Liste mesajı


Başbakan Davutoğlu, mesajında, "Uzun bir mesai sonunda milletvekili aday listemizi hazırladık. Ülkemize hayırlı olsun. Allah yolumuzu açık etsin" ifadesini kullandı.



Davutoğlu Twitter hesabından, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan Üst Komisyon çalışmalarına katılan partinin üst düzey yöneticileriyle çektirdiği fotoğrafı da paylaştı.



Mustafa Şentop YSK'da


Basına kapalı düzenlenen toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, milletvekili aday listesini teslim etmek için YSK'ya gitti.



AK Parti'nin sitesinde yoğunluk


Aday listesinin açıklanmasına kısa bir süre kala Adalet ve Kalkınma Partisi'nin resmi internet sitesinde yoğunluk yaşanıyor.



#ak parti adya listesi
#ak parti liste
#akp liste
#ak parti milletvekili
9 yıl önce