|

İstanbul dünyanın yıldızı olacak

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 1994’te bu mübarek şehri diriltip canlandırdıklarını, Cumhuriyet’in 100. yılında da dünyanın yıldızı yapacaklarını söyledi.

Talha Menteş ve
09:16 - 1/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:08 - 25/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım

Yenikapı'da ilk konuşmayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptı. Cumhur İttifakı'nın, Yenikapı'ya ruh veren 15 Temmuz gecesi kurulduğunu hatırlatan Yıldırım, "Siz bu meydanı doldurdukça ne hainlere yeniliriz ne de ekonomimize saldıranlara 'eyvallah' ederiz" dedi.

Alandaki gençlere "Kankalığa var mısınız? Finali Binali ile yapalım mı?" diye soran Yıldırım şunları söyledi:

"
İstanbul'u sükunetle, ortak akılla, ehliyetle, gönül birliğiyle tabii ki icraatla hem de yıldırım hızıyla herkesin mutlu olacağı bir kent yapacak, herkesin hakkını aldığı bir yönetimi mutlaka ortaya koyacağız. Size daha mutlu, daha huzurlu, daha güvenli bir şehir, bir İstanbul sözü veriyorum. İşte, bu söz Yıldırım sözüdür. Hiç merak etmeyin. İçiniz rahat olsun. Işıl ışıl, yeşile doymuş, çiçekle ağaçla su ile hemhal olmuş, çok üreten, kazanan, kolay ulaşılan ve huzur içinde yaşanılan bir İstanbul hepimizin hakkı. Bu İstanbul'da trafik ve ulaşım çile olmaktan çıkacak.
"

İNSANLIĞIN SON KALESİ

  • "Ayrım yapmadan herkes için çalışacağız. Eğer siz mutlu olursanız ben daha çok mutlu olacağım. Ayırmak yok, ötekileştirmek yok. Etrafta terör var. Savaş, şiddet ve kötülük var. Bölmek, ayırmak isteyenler var. Ama bir de Türkiye ve İstanbul var. Bu milletin kim olduğunu hâlâ öğrenemediler. Bu millet, iyiliğin ve güzelliğin ta kendisidir. Türkiye, insanlığın ve merhametin son kalesidir."
#Binali Yıldırım
#İstanbul
#Yenikapı
5 yıl önce