|

O ruh bugün Yenikapı’da

“Türkiye’yi yıkmak istiyorlar, yıktırmayacağız” diyen MHP lideri Bahçeli şöyle konuştu: “Yanlış hesap yapmayın. Hesap hatasının bedelini Malazgirt, Mohaç, İstanbul’un fethinde ödediniz. Müslüman Türk’e kefen biçmenin bedelini Çanakkale, Anafartalar, İzmir’de ödediniz. O günkü ruh ölmedi, bugün burada Yenikapı’da yaşıyor.” Bahçeli, “Cumhur İttifakı”nın adayı Binali Yıldırım’ı da şu şekilde tanıttı: Soyadı gibi iş yapan, tevazu sahibi, erdem sahibi, deneyim sahibi Sayın Binali Yıldırım İstanbul’un şehremini olmaya hem namzet hem de buna ziyadesiyle layıktır.

Talha Menteş ve
09:16 - 1/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:09 - 25/03/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
​MHP Lideri Devlet Bahçeli
​MHP Lideri Devlet Bahçeli

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Yeni Zelanda'daki iki camide 51 Müslüman'ı katleden caninin (Brenton Tarrant) Türkiye, Ayasofya ve İstanbul'a ilişkin tehditlerini hatırlattı; teröristin temsil ettiği Haçlı kafasına cevap verdi.

Katillerin açıkça Türk milletini, "
Boğaz'ın batı yakasında herhangi bir yerde yaşamayı dener, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya, minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol tekrar Hıristiyan şehri olacak
" diyerek tehdit ettiğini dile getiren Bahçeli, "Şu anda Boğaz’ın batı yakasındayız. Avrupa Kıtası'ndayız. İşte buradayız, Yenikapı'dayız. Ey katiller gelin de görelim, gelin de dedeleriniz gibi sizi aynen yerin dibine indirelim" dedi. Bahçeli özetle şu mesajları verdi:

BÖLDÜRMEYECEĞİZ

"
Konstantinopolis diye bir yer yoktur. Bununla birlikte Kürdistan diye bir yer de asla olamayacaktır. İstanbul, Müslüman Türk milletinin namus timsalidir, hilalimizin şerefidir. Hiçbir müstevli emel bu aziz kentimize musallat olmaya cüret edemeyecektir. Camilerimize, minarelerimize, ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza kem gözle bakan kim varsa o gözü oyarız. Milli beka denildi mi keyfi kaçanlar, Türk ve İslam'ın karşısındaki çetin ve dehşet verici tehlikeleri görmezden, duymazdan gelen yabancı uzantılardır. Zaman değişip aktörler farklılaşsa da, tehdit aynıdır, senaryo, oyun, hesap aynıdır. PKK/PYD/YPG/FETÖ'nün kanlı, kahpe ve kiralık tetikçi olarak seçilmesi vahşetin küresel elebaşlarına nüfuz etmiş Türk ve İslam düşmanlığının yegane sebeplerinden birisidir. Türkiye'yi yıkmak istiyorlar, yıktırmayacağız. Bölmek istiyorlar, böldürmeyeceğiz
."

YANLIŞ HESAP YAPMAYIN

"Zillet ittifakı beladır, Cumhur İttifakı bekadır. Zillet ittifakı kavga ve dağınıklıktır, Cumhur İttifakı milli karar ve duruştur. Buradan şer ve zillet emellere sesleniyorum. Sakın aldanmayın.
Yanlış hesap yapmayın. Hesap hatasının bedelini Malazgirt'te, Mohaç'ta, İstanbul'un fethinde ödediniz. Müslüman Türk'e kefen biçmenin bedelini Çanakkale'de, Anafartalar'da, İzmir'de ödediniz.
O günkü ruh ölmedi, bugün burada Yenikapı'da yaşıyor. Hevesiniz boşuna, çabanız beyhudedir. İhanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacaktır. Türk milleti mutlaka selamete çıkarılacaktır. Zillet İttifakı'nın kumpasları muhakkak çürütülecektir."
  • Kürt kardeşim şamarı indir
  • Bahçeli, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o kentte yaşayan 3 milyon Kürt'ün oyuyla seçilmiştir. Kürtlere rağmen siyaset yapamayacağını bilecektir" açıklamasına vurgu yaparak, bu beyanatın alçaklık, bu yorumun ahlaksızlık olduğunu kaydetti. Hiç kimsenin İstanbul'daki 3 milyon şerefli Kürt kökenli kardeşleri üzerinde plan yapmaması ve kirli oyun kurmaması gerektiğini belirten Bahçeli, "Kürt kökenli kardeşlerimiz bu hain planları alt üst eder, zilleti reddeder, PKK'nın siyasi aparatı HDP’ye şamarı indirir, inşallah da bunu yapacaklardır" dedi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu’ndan da CHP’lilere fayda gelmeyeceğini dile getirerek İP’lilere MHP’ye katılma çağrısı yaptı.
#İstanbul
#Devlet Bahçeli
#Yenikapı
#MHP
5 yıl önce