|

Selçuk İletişim'in kısa film festivaline yıldız yağacak

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi, 'KISA-CA Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali'nin 13.'sü 6-8 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Cihan
00:00 - 4/11/2013 понедельник
Güncelleme: 16:36 - 4/11/2013 понедельник
Yeni Şafak
Selçuk İletişim'in kısa film festivaline yıldız ya
Selçuk İletişim'in kısa film festivaline yıldız ya

SÜ Alaeddin Keykubat Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi''nde gerçekleştirilecek festivale, Selda Alkor ile Engin Çağlar başta olmak üzere sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri katılacak. 3 gün sürecek festival, Serhat Koca imzalı ve Altın Portakal ödüllü ''Hoşgeldin Bebek'' filminin gösterimiyle açılacak.


Festivalde 63 kısa filmin yanı sıra, yönetmenliğini Atalay Taşdiken''in yaptığı ''Meryem'' filminin özel gösterimi de yer alacak. 'Gölün Kıyısında, Sabah Güneşi, Mardinli Süryaniler, Mevlana''nın Son Yolculuğu, Sufi' adlı belgeseller ile film gösterimleriyle devam edecek festival, söyleşiler, imza günleri, atölye çalışmaları gibi etkinliklere evsahipliği yapacak.

'KISA-CA Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali'ne SÜ İletişim Fakültesi mezunu yönetmen Caner Erzincan, Atalay Taşdiken, Ertuğrul Karslıoğlu, Kemal Öner, Nuran Öner, oyuncular Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Ahmet Kural ile Murat Cemcir, Zeynep Çamcı, Burcu Biricik, Alper Saldıran, Meltem Miraloğlu, Mustafa Uzunyılmaz, Ali Düşenkalkar, Nihal Menzil, Burçak Evren, Savaş Karakaş, Rıza Sönmez, Belgesel Yönetmeni Metin Avdaç, TRT yönetmen ve yapımcılarından Tülay Akça ve sinema yazarları Sadi Çilingir ve Fırat Sayıcı da katılacak.


11 лет назад