|

Son dakika haber! Antalya’da patlama haberi!

Son dakika haberleri – Antalya’da patlama meydana geldi. Gelen son dakika haberlerine göre patlamanın ardından olay yerine ambulans ekipleri sevk ediliyor. İşte son dakika gelişmeleri…

Yeni Şafak
09:39 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 10:15 - 25/10/2016 Salı
Diğer

Son dakika haber – Antalya'da patlama meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. İşte son dakika Antalya haberleri…



İkinci bir patlama ihtimaline karşın polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.



Patlamanın binanın otoparkında gerçekleştiği yönünde iddialar var. Patlama sesi kent merkezinden de duyuldu.



Antalya ATSO binasında meydana gelen patlamada yaralananlar olduğu bildirildi

Antalya Valiliği, ATSO binasının otoparkında meydana gelen patlama sonucunda cam kesiğinden 10 kişinin yaralandığını açıkladı..


DHA muhabiri, olay yerinde parçalanmış bir araç ve çok sayıda hafif yaralı gördüğünü söyledi. DHA muhabiri, 4 otomobilin ve çevredeki binaların da patlamada hasar gördüğünü söyledi.






Antalya Belediye Başkanı Türel: Patlama kaza da olabilir

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda sabah saatlerinde patlama meydana geldi.



CNN Türk canlı yayınına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yaşanan patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Türel, "Bu gibi patlamaları bir terör olabileceği endişesiyle karşılıyoruz ama henüz çok erken. Antalya Ticaret Odası'nın oto parkı şehre çok uzak bir yer. Patlama çok erken saatte oldu. Bütün bunları düşündüğümüzde patlama bir kaza nedeniyle de yaşanmış olabilir. Emniyet ve valilik açıklamasını beklemekte fayda var diye düşünüyorum. Aldığım bilgilere göre patlama nedeniyle yaşanan cam kırıklarından kaynaklı küçük yaralanmalar söz konusu." dedi.







#Antalya
#Son dakika
#Patlama
8 yıl önce