|

10 numara lazım

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, orta sahada dripling yapacak bir isme ihtiyaç duyduklarını yönetime ileterek bu bölgedeki sıkıntıyı bu eksikliğe bağladı

.
00:00 - 9/10/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:35 - 8/10/2013 Salı
Yeni Şafak
10 numara lazım
10 numara lazım

Ligde Torku Konya mağlubiyetinin ardından Trabzonspor beraberliğine kadar üst üste 5 galibiyet alarak iyi bir sezon geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, yönetimle bir durum değerlendirmesi yaptı. Yanal, yönetime orta sahada dripling yapacak bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu belirterek 'Mutlaka bir 10 numara almalıyız' isteğinde bulundu. Yönetime, orta sahadaki eksikliğin 10 numara ihtiyacından kaynaklandığını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, kadroda da revizyona gidecek. Milli ara dönüşü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında sakatlığı geçen Meireles ile Trabzonspor karşısında sonradan oyuna giren Emre Belözoğlu ilk 11'de olacak. Son haftalarda büyük form düşüklüğü yaşayan Webo'nun yerine de Emenike sahada olacak. Üst adalesinde yırtık olan Alves yetişmezse forma Kadlec veya Yobo'dan birinin.

Fiziği düzeltti!

Trabzon maçında koşu mesafesi bazında 115 km ile sezon ortalamasının üzerine çıkan, hedeflenen 120 km'ye yaklaşan F.Bahçe'de fiziki yükseliş dikkat çekiyor. Maçta oynayan futbolculardan en hızlı 5 isim F.Bahçe'den çıkarken forvetler listeye giremedi. Holmen 8.3 km/s, Alper 8 km/s, M.Topuz ve Caner 7.6 km/s, Gökhan 7.6 km/s hıza çıktı.

Başkanlığa aday çıktı: Yamen Uzun

F.Bahçe Kulübü'nde Kasım ayında gerçekleştirilecek Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa aday çıktı. Kongre üyesi Yamen Uzun, resmen adaylığını koyarken 3 Temmuz sürecinden sonra Başkan Aziz Yıldırım'ın tekrar seçilmesinin kulübe kaos getireceği düşüncesinde olduğunu belirtti. Amacının muhalefet yapmak olmadığını kaydeden Uzun, 'Yıldırım icraatçı ancak daha sevecen ve barış dolu olmalı' dedi.


11 yıl önce