|

Alanzinho: Jaja'yı çok özlüyorum

Trabzonspor'un yıldızı, geçen sezon yediği içtiği ayrı gitmeyen Jaja'nın gidişine alışmaya çalışıyor. Alanzinho kendisini futbol terimiyle tesseli ediyor: “Futbolda olan bir durum. Jaja çıktı Henrique girdi diyebiliriz”

00:00 - 16/07/2011 Saturday
Güncelleme: 00:47 - 16/07/2011 Saturday
Yeni Şafak
Alanzinho: Jaja'yı çok özlüyorum
Alanzinho: Jaja'yı çok özlüyorum

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alanzinho, kamp döneminin çok uyumlu geçtiğini ancak tek olumsuz olayın takımdan ayrılan vatandaşı Jaja'yı çok özlemesi olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız, “Onu özlüyorum. Çok da özleyeceğim. Jaja saha içerisinde iyi oyunculuğunun dışında saha dışında da çok iyi bir arkadaş. Hala onunla irtibat halindeyiz ve bu irtibatı korumaya çalışacağız. Şüphesiz ki giden her arkadaş sizde bir boşluk yaratıyor ama yapabilecek fazla bir şey yok. Jaja oyundan çıktı, Henrique oyuna girdi diyebiliriz” değerlendirmesini yaptı. Alanzinho, kamp içinse “Her şey yolunda” yorumunu yaptı.


Gabriç'le yollar ayrıldı

Trabzonspor, geçen sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen ve ligin bitmesinin ardından gittiği ülkesi Hırvatistan'da trafik kazası geçirerek yaralanan Drago Gabriç'in sözleşmesini feshetti. Gabric'in sözleşmesinin feshedilmesiyle yabancı kontenjanı da açılmış oldu.


13 years ago