|

Antalyaspor'dan Trabzonspor'a tarihi fark

Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor evinde Trabzonspor'u 7-0 mağlup etti. Bordo mavililer lig tarihinin en ağır yenilgisini aldı.

Yeni Şafak
20:50 - 13/05/2016 Cuma
Güncelleme: 21:09 - 13/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Antalyaspor'dan tarihi fark.
Antalyaspor'dan tarihi fark.

Antalyaspor evindeki son maçta Trabzonspor'u 7-0 mağlup etti.



Trabzonspor kendi yarı sahasından paslarla rakip kaleye doğru gitmek isterken, savunmanın hatasında araya giren Serdar topu kaptı. Ömer Şişmanoğlu'nun boşa kaçtığını gören Serdar, topu Ömer ile buluşturdu. Ceza sahası dışından sert ve şık bir vuruşla kaleci Esteban'ı avlayan Ömer takımını 18. Dakikada 1-0 öne geçirdi.



Antalya'da goller peş peşe geldi. İlk golden 4 dakika sonra Antalyaspor kendi yarı sahasından kaptığı topla hızlı bir hücumla Trabzonspor kalesine yaklaştı. Charles yaklaşık 30 metre sürdüğü topu sert bir şekilde kaleye göndererek takımının ikinci golünü kaydetti. Ömer'in attığı golün tıpa tıp aynısı bu golle Antalyaspor biraz daha rahatladı.



37. dakikada M'Billa ile hızlı hücum geliştiren Antalyaspor'da Ömer Şişmanoğlu ceza sahası içinde çizgiye doğru inerek topu penaltı noktasındaki arkadaşına gönderdi. Ömer'den gelen topu tek dokunuşla ağlara gönderen Jean Makoun farkı 3'e çıkardı ve ilk devre bu skorla sonuçlandı.



İkinci devre de tıpkı ilk yarıdaki gibi hızlı başladı. Ömer Şişmanoğlu 49. dakika aldığı topu yaklaşık 25 metre sürüp kaleci Esteban'ı geçerek farkı 4'e çıkaran golü kaydetti.



Ömer'in 4. Golünden yaklaşık 2 dakika sonra Antalyaspor farkı 5'e çıkardı. Güney ekibinde Ramon Motta 51. dakikada ceza sahası içine çalımlarla girerek şutunu çıkardı. Kaleciden dönen topu tamamlayan M'Billa takımının beşinci golünü kaydetti.



Beşinci golden sonra iyice oyundan düşen Trabzonspor karşısında Antalyaspor farkı daha da açtı. Serdar'ın pasında topla buluşan M'Billa,ceza sahası dışından klas bir vuruşla kendisinin ikinci takımının altıncı golüne imza attı.



Antalyaspor'da Ömer Şişmanoğlu 79. dakikada Trabzonspor yarı sahasında çalımlarla ilerledi. Golcü futbolcu kaleci Esteban'ı da çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi. Ömer kendisinin üçüncü takımının yedinci golüne imza attı.



Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan 90+1. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı, mücadele 7-0'lık Antalyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.








#Süper Lig
#Trabzonspor
#Antalyaspor
8 yıl önce