|

Aranan kan Milito

İtalyan basını Muntari ve Cambiasso için de girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın süper bir teklifle İnter'in kapısını çaldığını yazdı. Sarı-kırmızılıların transferdeki bir başka hedefinin Diego Milito olduğu ve transferin gerçekleşme olasılığının her geçen gün arttığı ileri sürüldü.

00:00 - 12/07/2011 Salı
Güncelleme: 00:03 - 12/07/2011 Salı
Yeni Şafak
Aranan kan Milito
Aranan kan Milito

Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ederken; Avrupa basını odaklı transfer iddiaları da arka arkaya gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce spekülatif bir şekilde İtalyan basınında yer alan Diego Milito - Galatasaray haberleri her geçen dakika daha fazla güçlenerek bir 'fısıltı' olmaktan öteye geçmeye başladı. İtalya basınında yer alan haberlere göre; Sarı-kırmızılı takım, Milito'nun transferi için Inter Sportif Direktörü Marco Branca'ya süper bir teklif yaptı. Haberlerde, Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim yönetiminde güçlü ve iddialı bir kadro kurmak istediğini ve Milito'dan önce Cambiasso ve Muntari için Inter ile temas halinde olduğunu duyurdu. Brezilyalı Luis Fabiano'nun transferinin zora girmesinin ardından rotasını Milito'ya çevirdiği iddia edilen G.Saray'ın 32 yaşındaki Arjantinli futbolcu için Inter ile beklenenden daha az bir bonservis bedeli karşılığında anlaşabileceği de gelen iddialar arasında. İtalyan ekibi ile 2014'e kadar sözleşmesi olan Milito için kısa bir süre önce Napoli de devreye girmiş ancak Inter ve Napoli takas yolunda anlaşamamıştı. Transferi hakkında sessiz bir bekleyişte olan Milito ise İtalyan basınında çıkan haberlerden çok teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin takımın başına geçmesine odaklanmış durumda... 53 yaşındaki deneyimli teknik adam ile Genoa'da da birlikte çalışan ve kariyer patlamasını yapan Milito, “Inter, taraftarları eğlendirecek bir antrenörle anlaştı ve artık ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağımıza her zamankinden daha fazla inanıyorum" İfadelerini kullandı.


Aysal, F.Bahçe haberlerine tepkili

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe'nin futbolcularını kiralayacakları şeklinde medyada her alan haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Aysal, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, şike iddialarına yönelik soruşturmanın devam ettiği bu hassas dönemde bu tarz 'fırsatçı' düşüncelerin G.Saray camiasına mal edilmesinin üzücü olduğu kadar, birilerinin F.Bahçe ile Galatasaray arasındaki ilişkileri germek niyetii olduğu kanısını uyandırdığını belirtti.



13 yıl önce