|

Arçil-Şota'ya danışacağız

Trabzonspor Başkanı Şener, transferde Karadeniz'e kıyısı olan ülkelere öncelik vereceklerini ve eski oyuncuları Arçil ile Şota'dan yararlanacaklarını söyledi.

Kamil Anahar
00:00 - 14/02/2008 الخميس
Güncelleme: 00:48 - 14/02/2008 الخميس
Yeni Şafak
Arçil-Şota'ya danışacağız
Arçil-Şota'ya danışacağız

Transfer rotasını çizerken Karadeniz'e kıyısı olan ülkelere öncelik vereceklerini dile getiren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski oyuncuları Şota ve Arçil'den faydalanmayı düşündüklerini belirtti. Şener, “Bu ülkelerdeki oyuncuların yapısı buraya daha yatkın. Uyum sorunu yaşacaklarını düşünmüyorum. Bu konuda eski oyuncumuz Şota ve Arçil'den çok istifade edeceğiz. Bize yardımları olacak. Bunun için yönetim içerisinden bir komite oluşturacağız' dedi.


Şener, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına erken start vereceklerini de belirterek şöyle devam etti: “Kuracağımız komitenin yanı sıra izleme komitesindeki arkadaşlarımız da görev yapacaklar. Gelecek senenin transfer çalışmalarına bu ayın sonunda başlayacağız. Yurt içerisinde ve yurt dışında taramalar yapacağız. Trabzonspor'a faydalı olacak isimleri bünyemize katacağız. Amacımız şampiyon takım oluşturmak”


Yanal'ın neşesi yerinde

Trabzonspor, deplasmandaki A.Gücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmana, sakat Tolga Seyhan, izinli Yattara ve milli takım kampında yer alan genç oyuncu Kadir katılmadı. Futbolcular, antrenmanda gruplar halinde koşu yaptı. İdmanda teknik direktör Yanal ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.


Yeni transfer Moawwad geliyor

Bordo-mavili ekibin Mısırlı yeni transferi Moawwad, bu akşam veya yarın sabah Trabzon'da olacak. Trabzonspor'un Mısır'ın İsmaily takımından transfer ettiği sol kanat oyuncusu Moawwad'ın, yeni takımıyla mesaisine başlamak için sabırsızlandığını bildirdi.



٪d سنوات قبل