|

Arveladze galibiyeti değerlendirdi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eskişehirspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, Bursaspor'a karşı aldıkları ağır mağlubiyetin ardından takım olarak geri dönmelerinin kolay olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
22:29 - 13/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 20:30 - 13/12/2014 Cumartesi
IHA

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Eskişehirspor’u ağırlayan Kasımpaşa, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 5. galibiyetini alan ev sahibi ekip, puanını 19’a yükseltti. Eskişehirspor ise, ligdeki 5. mağlubiyetini alırken, puanı 12’de kaldı.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, “Kritik haftalardayız. İlk devre bitiyor ve fazla maç kalmadı. Takımlar iyi puanlar alıp devreye iyi sonuçlarla girmek istiyor” dedi.


Geçtiğimiz hafta Bursaspor’a karşı aldıkları 5-1’lik skorun ardından bu galibiyetin iyi olduğunu ifade eden Shota, “Geçtiğimiz haftadan sonra geri dönmek hoca ve futbolcular için kolay değil. Taraftarlar arkamızda rüzgar gibi oldu. Bizlere destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Sarı kartlar ve sakatlar oyuncu değiştirmeyi de etkiliyor. İlk devre iyiydik. Çok önemli bir gol bulduk ve skoru tuttuk. Bu sene hazırlık maçları dahil 2 maçta gol yemedik. İsmail’i de tebrik etmek istiyorum. Ligde ilk maçta oynadı ve umarım Türk futbolu genç bir yetenek kazanır” dedi.

#KASIMPAŞA
#SHOTA ARVELADZE
#BASIN TOPLANTISI
#ESKİŞEHİRSPOR
9 yıl önce