|

Arveladze: İnşallah bu sezon taraftarımız olur

Yeni sezon hazırlıklarını Kemerburgaz Tesisleri'nde sürdüren Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, kulüp olarak son iki yılda büyük bir atılım yaptıklarını söyledi. Gürcü teknik adam taraftarsızlıktan da yakındı.

Aa
00:00 - 4/07/2014 Cuma
Güncelleme: 14:23 - 4/07/2014 Cuma
Yeni Şafak
Arveladze: İnşallah bu sezon taraftarımız olur
Arveladze: İnşallah bu sezon taraftarımız olur

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arveladze, sağlam, güzel ve örnek teşkil eden bir kulüp olmayı istediklerini kaydederek, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Sürekli arkalarına bakarak, başarılı ve başarısız oldukları noktaları tespit etmeye çalıştıklarını belirten Gürcü teknik adam, Kasımpaşa'nın daha güçlü bir kulüp olması için mücadele ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Şu ana kadar organizasyon ve yapılanma anlamında her şey planladığımız gibi gidiyor. Futbol anlamında da aynı şeyleri söyleyebilirim. Türkiye çok güçlü bir kulüp kazansın istiyoruz. Bu sene altyapı başlıyor, o da çok büyük bir kazanç olacak. Herkes gibi yeni sezon öncesi ümitliyiz. İnşallah sakatlıksız bir sezon geçer. Avrupa kupalarına katılmak için oynayacağız. Ligin sonunda nerede yer alırız bilmiyorum ama yine her takımı zorlayan, güzel top oynayan, iyi hücum eden, çok gol atan bir Kasımpaşa izletmek istiyoruz. İnşallah bu sezon taraftarımız da olur. Geçen sezon destekten yoksun kaldık. Taraftarsız başarı olmaz ama taraftar kazanmak da bir süreç."

İki oyuncu ayrıldı

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de dile getiren Shota Arveladze, kadrolarını 2-3 oyuncu ile takviye etmeyi planladıklarını açıklayarak, "Yalçın ve İlker ayrıldı, onların yerini doldurmamız gerekiyor. Yalçın bizimle çok iyi 2 sezon geçirdi. Beşiktaş'a transfer olup olmadığını net bilmiyorum, inşallah bundan sonra da mutlu olur" ifadelerini kullandı.

10 yıl önce