|

Aybaba'dan kritik Fernandes açıklaması

Beşiktaş Teknik direktörü Samet Aybaba, futbolcusu Fernandes''in kötü bir olay yaptığına inanmadığını söyledi.

Cihan
00:00 - 8/05/2013 Çarşamba
Güncelleme: 11:56 - 8/05/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Aybaba'dan kritik Fernandes açıklaması
Aybaba'dan kritik Fernandes açıklaması

Aybaba, sabah saatlerinde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Teknik direktör Samet Aybaba, ilk olarak Fernandes''in kadına şiddet uyguladığı yönündeki iddialara yorumda bulunarak, ''Fernandes''in böyle bir şey yaptığına inanmıyorum.'' ifadelerini kullanırken şöyle devam etti:

''Fernandes gezmeyi seven bir insan. Eskişehirspor maçı öncesinde özel yaşantısında birileriyle sorun yaşadığı söyleniyor. Kendisiyle daha görüşmedim. Konu emniyete intikal etmiş. Pazartesi günü polis ekipleri geldi ve tesislerde kendisinin ifadesini aldı. Konu ile yönetim ilgileniyor. Daha sonra bir görüşme yaparız. Zaten bir maç kaldı. Kadro dışı bırakılma gibi birşey düşünmüyoruz. Ayrıca ben Fernandes''in böyle bir olay yaşadığına da inanmıyorum.''

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA SAHAYA ÇOCUKLARLA ÇIKACAĞIZ

Teknik direktör Samet Aybaba, BJK İnönü Stadyumu''nda oynayacakları son maç öncesinde seremoniye çocuklarıyla birlikte çıkacaklarını ve stadyuma bu şekilde veda etmek istediklerini söyledi.

Samet Aybaba sohbet sırasında bir ara torunu Dila''yı kucağına alarak basın mensuplarına poz verdikten sonra da, ''İnönü''de muhteşem bir maç olacak. Son maçta herkes çocukları ve torunlarıyla birlikte gelecek. Bizde çocuklarla sahaya çıkmayı düşünüyoruz.'' dedi.

HERŞEYDEN HABERİM VAR

Beşiktaş Teknik direktörü Samet Aybaba, sportif direktörlük için ismi gündemde olan Önder Özen''in, başkan Fikret Orman ile görüşme yaptığının hatırlatılması üzerine, ''Önder Özen ile görüşmelerin hepsinden haberim var arkadaşlar.''diyerek cevapladı.

RAPORLAR OLUMLU

İsimleri Beşiktaş ile anılan, Sırbistan''ın Kızılyıldız takımında forma giyen Maksimovic ve Milivojevic hakkında da açıklamlarda bulunan Aybaba, ''Futbolcular için futbol komitesinin izleme raporları olumlu. Ben de gidip kendilerini izleyeceğim.'' diye konuştu.

Öte yandan, her iki futbolcununda milli takımlarında görev aldığı, Milivojevic''in 22 yaşında ortasahanın sağında görev yapan bir oyuncu olduğu, Maksimovic''in ise 21 yaşında 1.93 boyunda ve defansın sağında stoper olarak görev alan bir oyuncu olduğu öğrenildi.


11 yıl önce