|

Aziz Yıldırım 3 futbolcu transfer edecek

Süper Lig'de aldığı 5-0'lık Karabükspor galibiyetiyle kendine gelen Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıracak bir transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Yeni Şafak
15:52 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:35 - 3/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Advocaat'ın isteği doğrultusunda devre arasında 3 futbolcu transfer etmeyi planlıyor.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Advocaat'ın isteği doğrultusunda devre arasında 3 futbolcu transfer etmeyi planlıyor.

Sarı lacivertlilerde Süper Lig'de alınan farklı Karabükspor galibiyeti sonrası yapılan yönetim kurulu toplantısından transfer kararı çıktı.



1-1 biten Alanyaspor maçı sonrasında teknik direktör Dick Advocaat'ın yönetimi hedef alan açıklamalarının da görüşüldüğü o toplantıda Hollandalı teknik adama güven oyu çıkarken takımın eksiklerinin belirlendiği ifade edildi. Bu kapsamda devre arasında 3 önemli transfer yapmayı planlayan yönetimin şimdiden çalışmalara başladığı öğrenildi.



Advocaat'ın yaz transfer dönemi bitmeden yönetime verdiği isimlerle tekrar görüşmelere başlayacak olan yönetimin kadroda düşünülmeyen isimleri de elinden çıkartmak için menajerlere haber verdiği aktarıldı.





Hedefteki isimler kimler?


Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana 10 numara eksikliği bilinen bir gerçek. Sarı lacivertliler öncelikle bu mevki için çalışmalarını yürütürken hedefte Paraguaylı 10 numara Oscar Romeo var.



Sezon başında da istenen ancak transfer döneminin kapanması nedeniyle transferi yetişmeyen futbolcu için tekrar girişimlerde bulunulacağı ifade ediliyor. Öte yandan Advocaat'ın sol ayaklı bir kanat oyuncusu ve sağ bek istediği de gelen haberler arasında.







Teklifler değerlendirilecek


Fenerbahçe'de devre arasında takımdan ayrılması beklenen isimler ise Van der Wiel, Stoch, Aatif, Neustadter, Salih Uçan ve Fernandao...



Sarı lacivertli yönetim bu futbolcuları tatmin edici teklifler gelmesi halinde elinden çıkartacak. Böylece hem maaş bütçesini indirmiş olacak hem de transfer için bir gelir elde etmiş olacak.









#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Karabükspor
8 yıl önce