|

"Behzat Ç bitti Fuat Ç gitti"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Her dizinin sonu gibi, teknik adamının da bir sonu var. Behzat Ç bitti, Fuat Ç gitti" dedi

Aa
00:00 - 18/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 11:30 - 18/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
"Behzat Ç bitti Fuat Ç gitti"
"Behzat Ç bitti Fuat Ç gitti"

Bursaspor karşılaşmasında Gençlerbirliği'nin başında son kez görev alacak teknik direktör Fuat Çapa ve Gençlerbirliği Kaleci Antrenörü Levent Zorluer, AA Spor Haberleri Editörlüğü'nü ziyaret etti.

Kasımpaşa deneyimin ardından kırmızı-siyahlı ekiple yollarının iki sene önce tekrar kesiştiğini anımsatan Çapa, "Ankaralı bizi, biz de Ankara'yı sevdik. Gençlerbirliği ilk olduğu için hep gönlümüzde olacak. Fiziken burada olmasak da kalben hep Ankara'da olacağız" diye konuştu.

Çapa, başkent ekibiyle 2 yıl boyunca iyi işler yaptıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazen kulüple aynı vizyonu paylaşmayabilirsiniz. Doğru zamanlarda ayrılıp, birbirinize zarar vermemek en doğrusudur. Her dizinin sonu gibi teknik adamının da bir sonu var. Behzat Ç bitti, Fuat Ç gitti.

Bu kapının bize her zaman açık olduğunu biliyoruz. Kapı bize açık olduğu sürece, her zaman girme niyetinde olacağız. Gençlerbirliği bizim evimiz. Aile fertleri giderler ama geriye de dönerler."

Kaleci antrenörü Levent Zorluer ise 6 yıl boyunca Gençlerbirliği'ne başarılı bir şekilde hizmet ettiğini söyledi.

Çapa gibi başkent ekibine yarın veda edecek Zorluer, deneyimsiz üç genç kaleci ile yola çıktıklarına dikkati çekerek, "Lig tecrübeleri hiç yoktu. Hem saha içi hem de saha dışında kendilerini geliştirmek adına çalışmalarda bulunup vizyonlarını değiştirdik" dedi.

11 yıl önce