|

Belotti Torino'yla 5 yıllık sözleşme imzaladı

İtalyan futbolunun yeni yıldızlarından Andrea Belotti ile ilgili transfer belirsizliği ortadan kalktı. Serie A'da attığı gollerle dev kulüplerin transfer gündeminde olan futbolcu bonservisini elini bulunduran Torino ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki futbolcunun serbest kalma bedeli ise dudak uçuklattı.

Yeni Şafak
09:23 - 5/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:32 - 5/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
İtalyan futbolunun yeni yıldızlarından Andrea Belotti, Torino ile olan sözleşmesini uzattı.
İtalyan futbolunun yeni yıldızlarından Andrea Belotti, Torino ile olan sözleşmesini uzattı.

Serie A kulüplerinden Torino, golcü futbolcusu Andrea Belotti'nin sözleşmesini 5 yıllığına uzattı. Juventus, Napoli ve Milan gibi takımların transfer listesinde yer alan futbolcunun transferiyle ilgili belirsizlik de böylelikle ortadan kalktı.



İtalyan futbolunun yeni yıldızı olarak lanse edilen futbolcu bu sezon çıktığı 14 resmi maçta 11 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi. Performansıyla parmak ısırtan Belotti'nin Torino ile yaptığı yeni sözleşmede serbest kalma bedeli de açıklandı.



Dev kulüplerin Belotti'yi transfer etme ihtimaline karşılık İtalyan ekibi, Belotti'nin serbest kalma bedelini 100 milyon euro olarak belirledi. Torino'nun açıkladığı bu rakam İtalyan medyasında tepki çekerken kulüp yetkilileri oyuncunun yaşı ve geleceğini ön plana çıkarttı.



















#Torino
#Belotti
7 yıl önce