|

Beşiktaş'a Aalborg, Trabzon'a Mönchengladbach!

Sosyal medyada yayınlanan simülasyona göre, Beşiktaş'a Danimarka ekibi Aalborg çıkıyor. Trabzon rakibi ise Almanya'nın yükselen takımı Gladbach.

12:00 - 15/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:53 - 15/12/2014 Pazartesi
Diğer

Avrupa Ligi'nde kura günü geldi… Grubunu lider bitiren Beşiktaş ile gruptan 2. çıkan Trabzonspor'un rakipleri Nyon'da çekilecek kura ile belli olacak. Saat 14.00'teki kura çekiminde, Beşiktaş 1. torbadan, Trabzonspor ise ikinci torbada yer alacak. Her kura çekiminden önce sosyal medyada komple teorileri üretilir. Devler Ligi ve Avrupa Ligi kuralarının UEFA tarafından ayarlandığı iddia edilir. Bugün çekilecek Avrupa Ligi kuralarının da simülasyonu sosyal medyada yayınlandı.


BAYERN MÜNİH'E YENİLMEDİLER

Akşam'ın haberine göre, Beşiktaş camiası, güçlü olmasına rağmen Liverpool'u istiyor. Beşiktaşlılar, bu kurayı "Hesap vakti" olarak görüyor. Ama simülasyona göre, Siyah-Beyazlılar'a Danimarka ekibi Aalborg çıkıyor. Aalborg, J Grubu'nda topladığı 9 puanla Dinamo Kiev'in ardından ikinci oldu. Trabzonspor'a ise Alman ekibi Gladbach çıkıyor. Bu sezon müthiş bir futbol oynayan Gladbach, A Grubu'ndan 12 puanla lider çıktı. Alman ekibi, Avrupa'nın en iyi ekibi olarak tanımlanan Bayern Münih ile ligde 0-0 berabere kaldı.


İşte Simülasyon kurası

Aalborg-BEŞİKTAŞTRABZON-Gladbach

Liverpool-S.Lizbon

Torino-Zenit

Dnipro-Legia

Sevilla-Inter

Celtic-D.Moskova

Villareal-D.Kiev

Guingamp-Everton

Tottenham-Napoli

Anderlecht-Fiorentina

Y.Boys-Olympiakos

Roma-A.Bilbao

Wolfsburg-Feyenoord

PSV-C.Brugge

Ajax-Salzburg
#Liverpool
#beşiktaşın muhtemel rakipleri
#trabzonsporun muhtemel rakipleri
9 yıl önce