|

Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran fotoğraf

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, İstanbul'a gelerek Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı ziyaret etti. Suker'in ziyareti esnasında Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner'in de bulunması siyah beyazlı taraftarlar arasında transfer dedikodularının ortaya çıkmasına neden oldu.

Yeni Şafak
15:09 - 12/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:21 - 12/04/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker'e 9 numaralı Beşiktaş forması hediye etti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker'e 9 numaralı Beşiktaş forması hediye etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker’i Vodafone Park’taki makamında ağırladı. Ziyarette Beşiktaş As Başkanı Umut Güner de yer aldı.

Beşiktaş Müzesi'ni gezen Suker'e siyah beyazlı forma hediye edildi. Tecrübeli futbol adamı ziyareti esnasında milli takımlarında forma giyen Vida ve Mitrovic hakkında bilgi aldı.

  • Bilindiği üzere Beşiktaş yönetimi, Mitrovic'i devre arasında kiralık olarak göndermiş Vida da alternatif oyuncu olarak kendisine yedek kulübesinde yer bulmuştu.

  • Suker'in İstanbul'a gelerek Beşiktaş yönetimiyle görüşmesi sosyal medyada transfer dedikodularını ayyuka çıkartırken gazeteci İbrahim Seten de bu fotoğrafı paylaşarak "Bu fotoğrafın sonu Modric ya da Rakitic olur" diyerek transferi işaret etti.


#Beşiktaş
#Davor Suker
#Fikret Orman
6 yıl önce