|

Beşiktaş'ta Scala ikilemi

.
00:00 - 2/03/2001 Cuma
Güncelleme: 11:47 - 8/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Scala ikilemi
Beşiktaş'ta Scala ikilemi

Yöneticiler, 'Nevio Scala hastaysa gider' diyor, İtalyan hoca ise, "Bilgili git demeden asla".

Demirören ayrı

Beşiktaş'ta Scala'nın hastalığının nüksetmesiyle! başlayan tartışmalar her geçen gün yeni bir boyuk kazanıyor. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Yıldırım Demirören, Scala'ya olumsuz rapor verilmesi halinde yeni hoca arayışlarına gideceklerini söylerken, İtalyan teknik direktör ise dün ilginç açıklamalarda bulundu. Scala, Bilgili dışında kimsenin söylediğinin kendisini ilgilendirmediğini söyledi.

Scala ayrı telden

Dün bir basın toplantısı yapan İtalyan teknik adam, 10 yıldır bu hastalıkla yaşadığını belirterek, "Yapılan kontrolde sadece kanımdaki değerlerden biri yüksek çıktı. Bu benim teknik direktörlük yapmama engel değil. Ben Bilgili ile görüştüm. Beşiktaş'tan ayrılmayacağım. Bilgili dışında kimsenin söyledikleri beni ilgilendirmiyor" diye konuştu.

Ahmet Dursun'dan cezaya isyan

Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 25 milyar para cezası verilen Ahmet Dursun, cezaya isyan etti. Suçsuz yere kart gördüğünü söyleyen golcü oyuncu, "Bunu televizyondan da stattan da herkes gördü. Yönetimin verdiği cezaya razıyım. Ancak bu ceza çok yüksek. Ben bu kadar ağır cezaya çarptırılacak hiç bir şey yapmadım" diye konuştu.

23 yıl önce