|

Beşiktaş'ta yeni hedef Lichtsteiner

Alman oyuncusu Andreas Beck'i Stuttgart'a gönderen Beşiktaş, Juventus'un tecrübeli sağ beki Stephan Lichtsteine için girişimlere başladı.

Yeni Şafak
10:57 - 5/09/2017 Salı
Güncelleme: 11:08 - 5/09/2017 Salı
Diğer
Tecrübeli oyuncu bu sezon Juventus'un Serie A'da oynadığı 2 maça da ilk 11'de başladı.
Tecrübeli oyuncu bu sezon Juventus'un Serie A'da oynadığı 2 maça da ilk 11'de başladı.

Beşiktaş, Stuttgart'a transfer olan Andreas Beck'in yerine aradığı sağ beki İtalya'da buldu.

NTV Spor'da yer alan habere göre, siyah-beyazlılar transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Juventus'un sağ beki Stephan Lichtsteiner için girişimlere başladı.

İtalyan ekibinin İsviçreli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi listesine almaması üzerine harekete geçen siyah beyazlılar, İsviçreli futbolcuyu bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor.

İki kulüp arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçerken bonservis bedeli ve bu bedelin ödeme planı konusunda temaslar sürüyor.

  • Beşiktaş'ın Juventus ile anlaşması halinde Lichtsteiner ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Siyah-beyazlılar UEFA'ya Şampiyonlar Ligi listesini gönderdiği için 33 yaşındaki futbolcu transferi halinden ocak ayına kadar Süper Lig ve kupa maçlarında görev yapabilecek.

7 sezondur Juventus forması giyen Stephan Lichtsteiner, daha önce Lazio, Lille ve Grasshoppers'da oynadı. Geçen sezon İtalyan ekibinde 29 maçta görev yapan İsviçreli futbolcu, 1 gol aterken, 2 de asist yaptı. Lichtsteiner, İsviçre Milli Takımı'nda ise 72 maça çıktı.


#Stephan Lichtsteiner
#Juventus
#Beşiktaş
7 yıl önce