|

BİLE BİLE LADES

Norveçli golcü oyuncunun önümüzdeki yıl mutlaka Beşiktaş'ta oynayacağını belirten Asbaşkan Yıldırım Demirören, "Biz Stavrum'un takımı Aberdeen'le bir yıllık daha sözleşmesinin olduğunu biliyorduk" dedi.

.
00:00 - 4/07/2001 Çarşamba
Güncelleme: 10:06 - 15/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
BİLE BİLE LADES
BİLE BİLE LADES

Stavrum Beşiktaş'ın malı

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Yıldırım Demirören, Arild Stavrum'un İskoçya'nın Aberdeen takımına dönmesinin imkansız olduğunu söyledi. Norveçli golcünün gelecek sezon mutlaka Beşiktaş formasını giyeceğini belirten Yıldırım Demirören, "Biz Stavrum'la sözleşme imzalamadan önce kulübü ile bir yıllık daha anlaşması olduğunu biliyorduk. Bu transferi FIFA yolu ile çözeceğimizden emin olmasak Stavrum'a imza attırmazdık. Stavrum artık Beşiktaş'ın malıdır. eski kulübü Aberdeen'e geri dönmesi söz kesinlikle konusu değildir" dedi.

Transferde yerliye dönüldü

Demirören, N'Goty'nin transferinden vazgeçtiklerini, Pascal Nouma'nın durumunun netlik kazanana kadar Beşiktaş'ın yabancı transfere ara verdiğini belirterek, "Şu an için gündemimizde İlhan ve Tümer'den başka oyuncu yok" diye konuştu. İlhan ve Tümer'in transferinde Samsunspor kulübü ile görüşmelerin tıkandığını belirten menecer Sinan Engin, transferler için FIFA'ya gideceklerini söyledi. Engin, FIFA'nın kulüplere tanıdığı bazı haklar olduğunu belirterek, "Bunlar illegal şeyler değil. Bunun adı hülle veya başka birşey olur" dedi.

23 yıl önce