|

Bilic neşteri vurdu

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, yönetime sunduğu raporda gönderilmesi gereken futbolcuları bildirdi. Buna göre Bilic ,Fernandes, Dany, Sivok, Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer'i seneye takımında görmek istemediğini ifade etti.

Fotomaç
00:00 - 8/04/2014 Salı
Güncelleme: 10:37 - 8/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Bilic neşteri vurdu
Bilic neşteri vurdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni sezonda kadroda düşünmediği oyuncuların isimlerini yönetime sundu.

Önümüzdeki yıl yeni ve güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılarda, 6 futbolcuyla yollar kesin olarak ayrılıyor. Hırvat çalıştırıcı, bir yandan gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalar yaparken diğer taraftan da kendileriyle olmasını istemediği oyuncuları belirledi.

Altı oyuncu yolcu

Slaven Bilic, bu sezon beklediği verimi alamadığı ve ayrıca kadro dışı bırakılan isimlerden Manuel Fernandes, Dany, Tomas Sivok, İbrahim Toraman, Gökhan Süzen ve Sezer Öztürk'ün ipini çekti. Yeni sezonda bu 6 futbolcuyla çalışmayı düşünmediğini ifade eden Hırvat hoca, kiralık olarak forma giyen Ramon Motta ve Jermain Jones için de, "Kulüpleriyle görüşelim. Eğer şartları uygun olursa, yeni sezonda da onlarla birlikte çalışmayı isterim" ifadesin kullandı.

Sakatlığı bulunan ancak Fenerbahçe derbisine yetiştirilmesi için sağlık heyetinin seferber olduğu Gökhan Töre'nin ise bonservisinin alınmasının Beşiktaş kulübünün yarınları için önemli bir hamle olduğunu belirten Bilic, Filip Holosko, Serdar Kurtuluş, Uğur Boral, Muhammed Demirci ve Kerim Frei için de, "Türkiye içinde takasta kullanabiliriz, ya da çok cazip bir teklif gelirse gönderebiliriz" yorumunu yaptı.

10 yıl önce