|

Boyd gelmeye can atıyor

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, Kenny Miller'ın transferinden sonra Kris Boyd'un da kendilerine gelmek için mesaj attığını belirterek, “Sezon başında almak istediğimizde yüzümüze bile bakmamıştı. 6 ay sonra gelmek için Miller'ı aracı yapıyor. Ancak şimdi biz istemiyoruz. Çünkü ona ihtiyacımız kalmadı” dedi.

00:00 - 26/01/2011 Çarşamba
Güncelleme: 23:56 - 25/01/2011 Salı
Yeni Şafak
Boyd gelmeye can atıyor
Boyd gelmeye can atıyor

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, sezon başında tekliflere cevap bile vermeyen Kris Boyd'un şimdi kendisi gelmek istediğini söyledi. Kenny Miller'ın dışında Amerikalı oyuncular Jozy Altidore ve Edsun Buddle ile de anlaştıklarını belirten Mestan, “İlk olarak Bonny ile ilgilendik. 2.5 milyon Euro teklifte bulunduk, ama kulübü bırakmak istemedi. Hocamız Kenny Miller'ı isteyince oyuncu ile anlaştık” dedi. Mesut Mestan, sezon başında transfer etmek istedikleri İskoç golcü Kris Boyd ile ilgili de ilginç gelişmeleri açıkladı.

ŞİMDİ MESAJ ATIYOR

Mestan, “O zaman bize cevap bile vermedi. Şimdi kendi mesaj atıyor. Menajeri 25 gün önce sordu. Yazın futbolcu bizimle görüşmedi bile. Üzerinden 6 ay geçti. Miller'ın imza attığını görünce Miller'a telefon açıp kendisini tavsiye etmesini istedi. Şimdi bizim ona ihtiyacımız yok. Sercan, Volkan, Ozan var, onları mı oynatmayacağız?” diye konuştu. Mestan, genç oyuncular Eren Albayrak ve Muhammet Demir ile ilgili de onlara Mehmet Sak'tan daha fazla para teklif ettiklerini ancak kabul etmediklerini ifade etti.



13 yıl önce