|

Bursa'da imza şov

Kent meydanında gerçekleştirilen imza törenine taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov, Bursaspor'a futbol oynamaya geldiğini söyledi. Arjantinli golcü Nunes ise Bursaspor gibi büyük ve şampiyon bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Stepanov ve Nunes yeşil-beyazlı kulüp ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı

00:00 - 5/08/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:44 - 5/08/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Bursa'da imza şov
Bursa'da imza şov

Bursaspor'un daha önce prensipte anlaştığı Arjantinli 25 yaşındaki forvet Leonel Nunes ile 27 yaşındaki Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov, 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kent Meydanı'nda düzenlenen imza törenine yeşil-beyazlı taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Nunes ve Stepanov, imza töreni için Kent Meydanı AVM'nin önünde oluşturulan platforma taraftarların alkışları arasında geldi. İmza töreni öncesi konuşan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, “Popülist davranıp transferleri gazete sayfalarında paylaşmıyoruz. İşi bitirip taraftarlarımızla paylaşıyoruz, hesap veriyoruz. Dünyaca ünlü kulüplerden oyuncu transfer ediyoruz. Bu bir ekip çalışmasıdır” dedi. Yeni transfer Stepanov da futbol yaşantısındaki çok önemli bir anlaşmaya imza attığını dile getirerek, “Futbol oynamaya geldim ve kendimi göstereceğim” dedi. Arjantinli Nunes ise Bursaspor gibi büyük ve şampiyon bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.


Yazıcı, taraftarları İstanbul'a bekliyor

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacakları Süper Kupa maçında, taraftarın yanlarında olacağına inandığını bildirdi. Yazıcı, iki Anadolu takımı Bursaspor ve Trabzonspor'un İstanbul'da tarihi bir maça çıkacak olmalarının, ülke futbolu adına sevindirici olduğunu belirtti.



14 yıl önce