|

Canın sağolsun

Ön eleme turunda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımını eleyerek büyük bir başarıya imza atan TFF 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, Atletico Madrid'e rövanşta da farklı yenildi.

00:00 - 5/10/2007 Cuma
Güncelleme: 01:57 - 5/10/2007 Cuma
Yeni Şafak
Canın sağolsun
Canın sağolsun

UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında, Kayseri Erciyesspor'u 4-0'ın röanvaşında ispanya'nın ünlü temsilcisi Athletico Madrid'e rövanşta da 5-0 yenilerek Avrupa defterine 1. turda veda etti. Maça hızlı başlayan İspanyol ekibi, 6. dakikada Aguero ile öne geçti: 0-1. 12. dakikada Burhan'ın kafası az farkla auta gitti. 13. dakikada Jurado farkı ikiye çıkardı: 0-2. 44. dakikada, ilk golü atan Aguero devrenin skorunu belirledi: 0-3.

İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Atletico Madrid, 52. dakikada, Luis Garcia'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Rodrigez değerlendirdi: 0-4. 73. dakikada, Kamil'in 35 metreden vuruşunda top üstten auta gitti. 79. dakikada Lopez'in ortasında ceza alında topla buluşan Forlan, düzgün vuruşla topu filelere gönderdi: 0-5. Maç bu skorla sona erince Kayseri Erciyes UEFA macerasına nokta koymuş oldu.


Biz kaçırdık, onlar attı

K.Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, UEFA Kupası 1. turunda 5-0 yenildikleri A. Madrid maçında futbolu çirkinleştirmeden en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi. Çok sayıda gol pozisyonu bulduklarını belirten Bulut, “Rakip değerlendirdi. Ama biz gol fırsatlarını kaçırdık” dedi. Athletico Madrid Teknik Direktörü Javier Aguirre de, UEFA Kupası'nda turu geçtikleri için mutlu olduğunu dile getirdi.


A.Madrid tam kadro çıktı

İspanya'daki ilk karşılaşmayı 4-0 gibi farklı bir skorla kazanan Atletico Madrid, buna rağmen rövanşta Kayseri Erciysespor karşısında yine tam kadro olarak geldi. İlk maçın yıldızı Luis Garcia ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Arjantinli Aguero sahaya ilk onbirde çıkarken, bu sezonun flaş transferleri Uruguaylı Forlan ve İspanyol Jose Antonio Reyes ise ikinci yarıda oyuna dahil oldular.



17 yıl önce