|

Cassano, F.Bahçe'yi istiyor, gelin alın

Real Madrid Başkanı Calderon, sarı-lacivertli kulübe mesaj gönderdi

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 12/07/2007 Perşembe
Güncelleme: 22:04 - 11/07/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Cassano, F.Bahçe'yi istiyor, gelin alın
Cassano, F.Bahçe'yi istiyor, gelin alın

Teknik direktör Zico'nun aksine yabancı transferinde bir forvet oyuncusu almak isteyen F.Bahçe yönetimine İspanya'dan olumlu haber geldi. Real Madrid Kulübü Başkanı Ramon Calderon, İspanyol haber ajansına yaptığı açıklamada, Cassano'nun F.Bahçe'de oynamak istediğini, kendilerinin de vermeye hazır olduklarını açıkladı. Calderon, bu futbolcuyu kiralamak üzere daha önce talepte bulunan F.Bahçe Kulübü'nün isteğini karşılamaya hazır olduklarını ifade etti.

CARLOS FAKTÖRÜ

Roberto Carlos'un transferinin Cassano'nun F.Bahçe'de oynamayı istemesinde büyük rol oynadığını anlatan Calderon, “Roberto Carlos ile aynı takımda oynamayı arzuluyor. Bizim de kendisini her şartta takımda tutmak düşüncemiz yok” diyerek transfere kapıyı ardına kadar açtı. Geçtiğimiz yıl Roma'dan Real Madrid'e büyük umutlarla geldikten sonra dizinden sakatlanan İtalyan futbolcu, verimli olamadığı için kulübüyle bağları son dönemde bir hayli zayıflamıştı.

2006'da sakattı

2006 Dünya Kupası finalleri öncesi sakatlanan Cassano, ülkesi İtalya'nın şampiyonluğuyla sona eren turnuvada forma giymemişti. İtalyan yıldız, geçen sezon da fazla şans bulamamıştı.

Fener Gökhan'ı bitirdi

Transfer gündeminin gözde isimlerinden G.Birliği OFTAŞ'ın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül, F.Bahçe'yle anlaştı. Sağ kanatta görev yapan genç futbolcu sarı-lacivertli kulüp ile her konuda anlaştı. G.Birliği Kulübü genel menajeri Cem Onuk daha önce, G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın Gökhan'ı resmen istediğini açıklamıştı. Bonservisi G.Birliği'nde olan Gökhan, OFTAŞ'ta kiralık olarak oynuyordu.

Seyrantepe gerginliği

F.Bahçe ile G.Saray arasındaki gerginlik tırmanıyor. G.Saray Başkanvekili Adnan Polat'ın Seyrantepe'ye yapılacak statla ilgili olarak F.Bahçe'nin kendilerini kıskandığını ileri sürmesi üzerine, asbaşkan Mahmut Uslu'dan sonra F.Bahçe yönetimi de dün yaptığı bildiriyle stada değil, ranta karşı olduğunu duyurdu.

İlk idmanda heyecanlıydı

Tuncay, yeni takımı Midlesbrough ile ilk antrenmanına dün çıkarken, milli oyuncunun heyacanlı olduğu gözlendi. İdman öncesi yeni takımıyla poz veren Tuncay'a yeni hocası Gareth Southgate, çift kale maçta orta sahanın sağında görev verdi. Midlesbrough'da dil sorunu yaşadığını söyleyen Tuncay, zamanla bu sorununu da çözeceğine inandığını dile getirdi.

Bağdat caddesi renkleniyor

F.Bahçe'nin 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Bağdat Caddesi'nde bir süredir devam eden ışıklandırma çalışmaları sona erdi. Işıklandırma sistemi Başkan Aziz Yıldırım'ın katılacağı bir törenle bugün açılacak.

17 yıl önce