|

Cihat Arslan'ın duygusal sınavı

İlk maçında takımını şampiyon adaylarından Fenerbahçe'ye karşı oynatan Balıkesirspor'un yeni teknik direktörü Cihat Arslan, 2'nci maçında bu defa geçen sezon PTT 1'inci Ligi'nde şampiyon yaparak Süper Lig'i çıkardığı İstanbul Başakşehir karşısına çıkacak.

Yeni Şafak
12:06 - 4/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:09 - 4/05/2015 Pazartesi
DHA

Duygusal yönü ağır bir 90 dakikaya çıkacağını dile getiren Cihat Arslan, "İstanbul Başakşehir'i iyi tanıyorum. Bu sezon Süper Lig'de iyi bir hava yakaladılar. Hedefleri Avrupa. 4-3 yenildiğimiz Fenerbahçe önünde iyi mücadele ettik. Aynı mücadeleyi tekrarlarsak kazanırız" dedi.



Kaptan Gökhan'ın sakatlığı yüzünden oynayamadığı Fenerbahçe karşılaşmasında Uğur ve Gomes'in de sakatlandığını belirten Cihat Arslan, "İki futbolcunun durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacak. Umarım hafta sonuna yetişirler" diye konuştu.


Öte yandan sezon başından bu yana forma reklamı bulamayan kırmızı beyazlı ekip, Fenerbahçe randevusuna Balıkesirli bir firmanın göğüs reklamı ile çıktı. Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, bu sezon 2'nci defa reklam aldıklarını söyledi.


#cihat arslan
#balıkesirspor
#başakşehir
9 yıl önce