|

Colman masum

Mustafa Akçay''ın ''en ağır cezayı'' istemesine rağmen Colman''ın cezası standartta tutulacak. Yönetim, Arjantinli oyuncunun kartı kasti görmediğini düşünüyor

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 26/12/2013 Perşembe
Güncelleme: 00:20 - 26/12/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Colman masum
Colman masum

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart sonrası teknik direktör Mustafa Akçay''ın ''En ağır cezayı alacak'' diyerek hışmına uğradığı Gustavo Colman için yönetim aynı fikirde değil. Arjantinli oyuncuya ceza verilmesi beklenirken erken tatil izniyle ülkesine gittiği önceki günün sürpriz gelişmesi olurken Kulüp Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Colman''ın kırmızı kartı için normal ceza prosedürünün uygulanacağını kaydetti. Colman''ın erken tatil için kasıtlı bir şekilde kart görmediğini düşündüklerini söyleyen Aslan, ''O pozisyonda provokasyon var. Colman durup dururken rakibine vurmadı. Yapmaması gereken bir hareketti ama her oyuncunun yapabileceği bir şeydi'' ifadelerini kullandı.

Sissoko: Ya Trabzon ya Beşiktaş

Trabzonspor ve Beşiktaş''ın gündemindeki, Mali asıllı ünlü Fransız orta saha oyuncusu Sissoko Gillan, ''Trabzonspor ya da Beşiktaş''tan birisini tercih edeceğim'' dedi. Türkiye''de oynamayı arzu ettiğini kaydeden yıldız futbolcu, Trabzonspor ve Beşiktaş ile görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini belirterek, ''İki teklifi de değerlendiriyorum. Elbette ailemin nereye isteyeceği de önemli. Ne olacağını önümüzdeki iki günde göreceğiz. Kararım, Beşiktaş ve Trabzonspor''la yapılan müzakerenin nasıl sonuçlanacağına bağlı'' yorumunu yaptı.

Alanzinho ve Janko da tatilde

Ligin son haftasında cezalı olan Colman''ın yanısıra devre arasında gönderilmesi düşünülen Alanzinho ve Janko da tatile erken çıktı. Bordo-mavili takımın hafta sonu oynanacak Antalyaspor kadrosunda forma giymeyecek olan üç futbolcu, Antalya kampı öncesinde takıma dahil olacak.


10 yıl önce