|

Davul da tokmak da bende

Apar topar Trabzon''a gelen Başkan Sadri Şener, üst üste yaptığı toplantılar sonra yönetimin ve teknik kadronun görevinin başında olduğunu açıkladı

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 9/11/2012 Friday
Güncelleme: 22:35 - 8/11/2012 Thursday
Yeni Şafak
Davul da tokmak da bende
Davul da tokmak da bende

CHP heyetinin ziyaretiyle başlayan kısır çekişmenin yanı sıra saha sonuçları Trabzonspor camiasını ayağa kaldırırken Başkan Sadri Şener, dün beraberinde Başkan yardımcısı Necmettin Aytekin ile birlikte Trabzon''a geldi. Havaalanından tesislere geçen Başkan Şener önce yönetim kurulunu topladı ve yaklaşık bir saat süren toplantı sonrasında teknik direktör Şenol Güneş ile de bir araya geldi. Görüşmeler sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Başkan Sadi Şener, soruları cevapladı. Kulübün başkanı olarak sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirten Şener, ''İcranın başı benim. Davul da tokmak da bende. Bir yandan kulübün ileri götürülmesi diğer yönden ekonomik tablonun düzelmesini düşünüyorum. Yönetim kurulu ile gelişmeleri değerlendirdik. CHP Genel başkanı Trabzonspor''a yapılan ziyaretten sonra bile Aziz Yıldırım''a haksızlık yapıldığını söylüyor. Benim uğraşım Trabzonspor''un kupasının verilmesi. Benim yönetimimse kupanın gelmesini istemeyenlere kapılarını açıp forma hediye ediyor'' dedi.

Yönetim kurulu ile bu gelişmenin konuşularak aşıldığını sözlerine kaydeden Şener, ''Bundan sonrası için, saha sonuçlarının düzeltilmesi için teknik heyet ve futbolculara nasıl moral vereceğimizi konuştuk. Bu doğrultuda Şenol Güneş ile de konuştum. Kadronun şişkin olduğunu bazı yabancı futbolcuların devre arasında gönderilmesi gerektiğini söyledi. Onun da morale ihtiyacı var. Trabzonspor''un şu anda yönetimsel olarak bir sorunu yok. Sadece saha sonuçları düzelmeli'' ifadesini kullandı.


11 years ago