|

Denizli Büyükşehir Belediyespor seri peşinde

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk kovalayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, salı günü deplasmanda oynayacağı Erzincan Refahiyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Yeni Şafak
13:47 - 13/03/2015 Cuma
Güncelleme: 14:37 - 13/03/2015 Cuma
IHA

Deplasmandaki son iki maçını kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, bugüne kadar deplasmanda 22 puan kazanırken, iç sahada ise 25 puan topladı. Teknik direktör İbrahim Çelik, deplasman başarılarının sekteye uğradığını ifade ederek, “Kazandığımız Derincespor maçıyla birlikte seri galibiyetler yakalamak istiyoruz. Üst üste maçlar kazanarak, hedeflediğimiz şampiyonluğu yakalamak istiyoruz. İnşallah, futbolcu arkadaşlarımız bunu başaracaklar. Oyuncularımın arzusu beni umutlandırıyor. 9 maçımız kaldı ve hepsi birbirinden önemli” dedi.


Tekirovaspor maçı sonrası, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve Derincespor maçında görev alamayan Aziz Kızılgün’e, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından, PFDK tarafından ceza verilmedi. Aziz ile birlikte, kart cezaları biten Mert ve Şahin, Refahiyespor maçında görev alabilecekler. Derincespor maçında 4. sarı kartı gören golcü Uğur ile kırmızı kart gören Ramazan, cezalı duruma düştükleri için oynamayacaklar.

#Denizli Büyükşehir Belediyespor
#Spor Toto 3. Lig 2. Gru
#Erzincan Refahiyespor
9 yıl önce