|

Diego Simeone: Keşke kazansaydık

Bu senenin en önemli çıkışını yapan Atletico Madrid''de teknik direktör Diego Simeone, Şampiyonlar Ligi Finali''nde kaybedilen kupanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Atletico Madrid''in Teknik Direktörü Diego Simeone, ''Keşke buraya kadar getirdiğimiz bir maçı kazansaydık'' dedi.

İha
00:00 - 25/05/2014 Pazar
Güncelleme: 11:19 - 25/05/2014 Pazar
Yeni Şafak
Diego Simeone: Keşke kazansaydık
Diego Simeone: Keşke kazansaydık

Simeone, Şampiyonlar Ligi Finali''nde Real Madrid''e 4-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncularının elinden geleni yaptığını dile getirerek, ''Real Madrid ikinci yarı daha iyi bir futbol oynadı. Bizim savunmada kalmamızı sağladılar ve bizde ileri çıkamadık. Ancak en önemli şeyin kazanmak olduğunu biliyorduk. Bize destek veren insanlara teşekkür ediyorum. Futbolun bambaşka bir taraf olduğunu bugün gördük. Oyuncularım elinden geleni yaptı. Bu aşamadan sonra başlarının dik olması gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonra önümüzdeki sezonlara bakacağız'' diye konuştu.

Üzgün değilim

Maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Atletico Madrid''in Teknik Direktörü Diego Simeone, ''Kazanabilirdik. Maçı kaybetmemek için elimizden geleni yaptık. Taraftarımızda futbolcularımıza destek verdi. Atletico sadece bu sezon değil, gelecek sezonda elinden geleni yapacak. Üzgün değilim. Hayal kırıklığına uğradım. Keşke buraya kadar getirdiğimiz bir maçı kazansaydık. Futbolda her zaman işler istediğiniz gibi gitmiyor. Elimden gelen her şeyi yaptım. Bizim için hayat dersi denecek bir maç oldu. Kalbim kırılmış olabilir ama her zaman yolunuza devam etmek zorundasınız'' şeklinde konuştu.

Sorumluluğu üstlenirim

Simeone, Costa''nın ilk 11 de oynamasının kendi sorumluluğunda olduğunu vurgulayarak, ''Bu benim hatam. Belki onu ilk 11''de sahaya sürmemeliydim. Böyle bir hata yaptığım için bunun sorumluluğunu üstlenirim'' ifadelerini kullandı.

Diego Simeone, Costa''nın 9. dakikada oyundan çıkmasıyla ilgili de şu şekilde konuştu:

''O anda birbirimize baktık. Çok fazla vakit kaybetmedik. Oynayacak durumda değildi ama 1 dakika bile sahada eksik oyun oynayacak durumumuz yoktu.''

Bir saniye bir üzgün olmamalılar

Atletico Madridli taraftarların takımlarıyla gurur duyması gerektiğini ifade eden Arjantinli Teknik Direktör, ''1 saniye bile üzgün olmamalılar. Yaraları sarmaya çalışacağız. Taraftarımızın artarak çoğalacağını düşünüyorum ve umarım ömünüzdeki sezonda bu sezon olduğu gibi başarılı geçiririz'' dedi.

10 yıl önce